Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu NGI
433 + Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


14e minuut.
Klungelig pakt Dobrescu de bal. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal in één keer door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - NGI 1:0

14e minuut.
Zahra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

16e minuut.
Magiun geeft een hoge lob. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros passt de bal zonder na te denken. Popa is nu in balbezit. Popa draait met de bal, schiet en ... Labiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dobrescu met een sublieme pass. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban passt de bal met de wreef. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Labiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - NGI 2:0

23e minuut.
Cuzuban rent richting de bal. Cuzuban passt de bal met de wreef. Swadźba is nu in balbezit. Popa is nu in balbezit. Popa haalt uit met een fantastische trap. Labiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Muraru is nu in balbezit. Sturdza onderschept slim de pass. Sturdza met een sublieme pass. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa met een sublieme pass. Swadźba rent richting de bal. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - NGI 3:0

39e minuut.
Yegros probeert naar een medespeler te passen. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza geeft de bal voor. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban geeft een lange en hoge pass. Labiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Yegros onderschept slim de pass. Yegros geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobrescu de bal. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 29%, NGI 71%.
Fotbal Club Robert Georgescu - NGI 3:0

46e minuut.
Yegros onderschept slim de pass. Dobrescu is nu in balbezit. Yegros verovert de bal door een tackle van achteren. Yegros geeft een lange en hoge pass. Popa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - NGI 4:0

53e minuut.
Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa passt de bal in één keer door. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - NGI 5:0

56e minuut.
Mejía Vélez onderschept slim de pass. Mejía Vélez geeft de bal voor. Inworp. Tatu met een snelle inworp. Magiun geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Swadźba geeft de bal voor. Muraru probeert de bal met de borst te controleren. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba verovert de bal door een tackle van achteren. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - NGI 6:0

70e minuut.
Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros rent richting de bal. Yegros passt de bal met de wreef. Popa rent richting de bal. Popa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Muraru rent richting de bal. Sturdza rent richting de bal. Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza verovert de bal door een tackle van achteren. Sturdza geeft de bal voor. Labiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Labiş probeert naar een medespeler te passen. Sturdza kopt de bal weg. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Istvan met een harde bal richting middenveld. Berendei kopt de bal weg. Szélesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeicaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Klungelig pakt Yegros de bal. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba probeert naar een medespeler te passen. Popa rent richting de bal. Popa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - NGI 7:0

83e minuut.
Muraru is nu in balbezit. Muraru passt de bal in één keer door. Szélesi geeft een lange en hoge pass. Popa heeft problemen om de bal te vangen. Popa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dobrescu met een harde bal richting middenveld. Sturdza kopt de bal weg. Popa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 32%, NGI 68%.
Fotbal Club Robert Georgescu - NGI 7:0