Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sănătatea Infrarosu F.C. Univers. Craiova
Normal Tactiek Sweep
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 44.3
matig Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Knutzen is nu in balbezit. Knutzen probeert naar een medespeler te passen. Tontu rent richting de bal. Çalıcıoğlu onderschept slim de pass. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:1

2e minuut.
Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Clondescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Bădescu probeert de bal aan de voet te houden. Knutzen is nu in balbezit. Knutzen schiet op doel. Moromete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rotaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spătariu komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Göybulak met een sublieme pass. de Natris rent richting de bal. de Natris passt de bal in één keer door. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:2

12e minuut.
Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. de Natris onderschept slim de pass. de Natris probeert naar een medespeler te passen. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:3

14e minuut.
de Natris rent richting de bal. de Natris passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Knutzen de bal. Knutzen schiet op doel. Opriş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Knutzen passt de bal met de wreef. de Natris probeert de bal met de borst te controleren. de Natris probeert naar een medespeler te passen. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Çalıcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Knutzen rent richting de bal. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:4

32e minuut.
Bădescu kopt de bal weg. de Natris bereikt de bal nog maar net als eerste. de Natris passt de bal met de wreef. Knutzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knutzen haalt uit met een fantastische trap. Moromete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Macovei de bal. Knutzen probeert naar een medespeler te passen. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:5

38e minuut.
Tontu is nu in balbezit. de Natris onderschept slim de pass. de Natris geeft een lange en hoge pass. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:6

39e minuut.
Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz geeft de bal voor. Macovei heeft problemen om de bal te vangen. Knutzen probeert naar een medespeler te passen. Çalıcıoğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:7

41e minuut.
Boţan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bambosz met een snelle inworp. de Natris bereikt de bal nog maar net als eerste. de Natris geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Petruţ heeft problemen om de bal te vangen. de Natris rent richting de bal. de Natris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Çalıcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Moromete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sănătatea Infrarosu 81%, F.C. Univers. Craiova 19%.
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:7

46e minuut.
de Natris is nu in balbezit. de Natris passt de bal in één keer door. Knutzen heeft problemen om de bal te vangen. Knutzen draait met de bal, schiet en ... Moromete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:8

50e minuut.
Çalıcıoğlu onderschept slim de pass. Çalıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Knutzen heeft problemen om de bal te vangen. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:9

57e minuut.
Knutzen rent richting de bal. Knutzen geeft een hoge lob. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:10

63e minuut.
Moromete trapt de bal weg van het doel. de Natris kopt de bal weg. Opriş is nu in balbezit. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:11

66e minuut.
Knutzen is nu in balbezit. Knutzen passt de bal zonder na te denken. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Moromete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:12

66e minuut.
Clondescu probeert naar een medespeler te passen. Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Knutzen verovert de bal door een tackle van achteren. Knutzen geeft een hoge lob. Çalıcıoğlu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Bădescu de bal. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Knutzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knutzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:13

74e minuut.
Çalıcıoğlu kopt de bal weg. Bambosz is nu in balbezit. Bambosz passt de bal in één keer door. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:14

78e minuut.
Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar passt de bal in één keer door. Daar is Tontu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:15

79e minuut.
Knutzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knutzen passt de bal in één keer door. Daar is Çalıcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Moromete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:16

82e minuut.
de Natris kopt de bal weg. Opriş heeft problemen om de bal te vangen. Knutzen is nu in balbezit. Klungelig pakt Knutzen de bal. Knutzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:17

84e minuut.
Knutzen rent richting de bal. Knutzen geeft de bal voor. de Natris kopt de bal weg. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:18

85e minuut.
Çalıcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çalıcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Knutzen is nu in balbezit. Knutzen draait met de bal, schiet en ... Bădescu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bambosz neemt de hoekschop. de Natris is nu in balbezit. Knutzen rent richting de bal. Knutzen schiet op doel. Moromete probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

88e minuut.
Klungelig pakt Boţan de bal. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz geeft een lange en hoge pass. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knutzen is nu in balbezit. Knutzen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Udroiu geeft een lange en hoge pass. Boţan heeft problemen om de bal te vangen. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu schiet op doel. Moromete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sănătatea Infrarosu 88%, F.C. Univers. Craiova 12%.
Sănătatea Infrarosu - F.C. Univers. Craiova 0:19