Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Vointa
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3073
FC Strug Iaslovat FERENCVAROS TC
Normal Tactiek 433
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 19.1
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski passt de bal met de wreef. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Klungelig pakt Gherghina de bal. Dumitriu speelt de bal door. Gularte kopt de bal weg. Lungu rent richting de bal. Lungu geeft een hoge lob. Dumitriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 1:0

8e minuut.
Judnič speelt de bal door. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postelnicu is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres haalt uit met een fantastische trap. Dumitriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 2:0

16e minuut.
Gularte kopt de bal weg. Torres rent richting de bal. Postelnicu rent richting de bal. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mooney is nu in balbezit. Mooney geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dumitriu trapt de bal weg van het doel. Gularte kopt de bal weg. Daar is Gherghina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Dumitriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lobonţ is nu in balbezit. Lobonţ geeft een hoge lob. Pérez Alvite kopt de bal weg. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. Dumitriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 3:0

24e minuut.
Lungu rent richting de bal. Chipciu begaat een overtreding. Lungu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gularte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ţiclău kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Alvite verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Alvite probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres schiet op doel. Dumitriu bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Pérez Alvite de bal. Mooney geeft de bal voor. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Gherghina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 4:0

35e minuut.
Doeltrap. Dumitriu trapt de bal weg. Pérez Alvite kopt de bal weg. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 5:0

39e minuut.
Judnič passt de bal zonder na te denken. Lobonţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres haalt uit met een fantastische trap. Dumitriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lobonţ probeert de bal aan de voet te houden. Gularte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Postelnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 6:0

44e minuut.
Pérez Alvite geeft een lange en hoge pass. Daar is Lobonţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strug Iaslovat 18%, FERENCVAROS TC 82%.
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 7:0

46e minuut.
Iţic passt de bal zonder na te denken. Pérez Alvite is nu in balbezit. Pérez Alvite speelt de bal door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Torres draait met de bal, schiet en ... Wołodyjowski heeft problemen om de bal te vangen. Lungu rent richting de bal. Lungu haalt uit met een fantastische trap. Gherghina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Judnič zal de hoekschop nemen. Wołodyjowski kopt de bal weg. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Pérez Alvite met een sublieme pass. Gularte is nu in balbezit. Gularte passt de bal in één keer door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 8:0

61e minuut.
Mooney geeft een hoge lob. Klungelig pakt Judnič de bal. Judnič probeert naar een medespeler te passen. Torres kan de bal niet met de borst controleren. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Atasie probeert naar een medespeler te passen. Bratu is nu in balbezit. Wołodyjowski met een sublieme pass. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Marina heeft problemen om de bal te vangen. Gularte rent richting de bal. Gularte passt de bal met de wreef. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Dumitriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Bizzetti probeert naar een medespeler te passen. Gularte is nu in balbezit. Postelnicu begaat een overtreding. Postelnicu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wołodyjowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Judnič bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Dumitriu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 9:0

88e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Alvite rent richting de bal. Pérez Alvite passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strug Iaslovat 21%, FERENCVAROS TC 79%.
FC Strug Iaslovat - FERENCVAROS TC 9:0