Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: C.S.L. 11 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 25060
C.S.L. 11 Fc 3 Galeti
Let`s Go! Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 21.4
zeer goed Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu met een sublieme pass. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Pleavă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Vlăsceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlăsceanu probeert naar een medespeler te passen. Feraru geeft een hoge lob. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Miklosik is nu in balbezit. Feraru rent richting de bal. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 1:0

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pleavă niet meer kan verder spelen. Tararache komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Vlăsceanu rent richting de bal. Tâlvan begaat een overtreding. Vlăsceanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miklosik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Feraru probeert de bal aan de voet te houden. Tararache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tămâie is nu in balbezit. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu geeft een hoge lob. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vlăsceanu geeft de bal voor. Carmitru kopt de bal weg. Sălăjean probeert de bal aan de voet te houden. Feraru rent richting de bal. Feraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 2:0

16e minuut.
Sălăjean kopt de bal weg. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik passt de bal zonder na te denken. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 3:0

18e minuut.
Mihăilescu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogoveanu met de inworp. Miklosik geeft een lange en hoge pass. Feraru springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 4:0

19e minuut.
Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Necula is nu in balbezit. Necula passt de bal met de wreef. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Carmitru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 5:0

25e minuut.
Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelescu geeft een lange en hoge pass. Carmitru controleert de bal met de borst. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Tararache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 6:0

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tararache niet meer kan verder spelen. Boţan komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Boţan trapt de bal weg van het doel. Rogoveanu kopt de bal weg. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 7:0

30e minuut.
Lăpădat met een sublieme pass. Coroianu probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik schiet op doel. Boţan bokst de bal weg.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogoveanu met de inworp. Miklosik geeft een hoge lob. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 8:0

38e minuut.
Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Lăpădat probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rogoveanu neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 9:0

43e minuut.
Rogoveanu met een sublieme pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru passt de bal met de wreef. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel. Boţan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 17%, Fc 3 Galeti 83%.
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 10:0

46e minuut.
Tâlvan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlăsceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miklosik rent richting de bal. Miklosik geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 11:0

54e minuut.
Tămâie heeft problemen om de bal te vangen. Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu met een sublieme pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Carmitru draait met de bal, schiet en ... Lăpădat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vlăsceanu neemt de hoekschop. Sălăjean kan de bal niet met de borst controleren. Boţan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mihăilescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tomescu de bal. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă passt de bal in één keer door. Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Carmitru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 12:0

72e minuut.
Vlăsceanu geeft de bal voor. Tâlvan probeert de bal aan de voet te houden. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. Boţan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 13:0

75e minuut.
Necula speelt de bal door. Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu met een sublieme pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Carmitru de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Lăpădat probeert de bal aan de voet te houden. Feraru rent richting de bal. Feraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Câmpeanu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rogoveanu de bal onder controle te krijgen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 14:0

83e minuut.
Daar is Tămâie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelescu is nu in balbezit. Feraru onderschept slim de pass. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Carmitru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 15:0

88e minuut.
Tâlvan met een snelle inworp. Miklosik rent richting de bal. Miklosik met een sublieme pass. Feraru rent richting de bal. Feraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 16:0

89e minuut.
Tămâie passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă rent richting de bal. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru schiet op doel. Boţan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 16%, Fc 3 Galeti 84%.
C.S.L. 11 - Fc 3 Galeti 16:0