Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: Arena Ursilor
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2826
ACS Echipa Ursilor Brasov Klausenburgers
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dascălu is nu in balbezit. Komarnicki onderschept slim de pass. Komarnicki met een sublieme pass. Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Catarinella heeft problemen om de bal te vangen. Dinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinescu probeert naar een medespeler te passen. Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Baciu rent richting de bal. Baciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Armeanca onderschept slim de pass. Armeanca speelt de bal door. Dinescu speelt de bal door. Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Stufosu speelt de bal door. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Catarinella geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Săndulescu de bal. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný passt de bal zonder na te denken. Szymiczek rent richting de bal. Paal!

36e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Frunda geeft een lange en hoge pass. Butacu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Codrea trapt de bal weg. Komarnicki kopt de bal weg. Gogean kan de bal niet met de borst controleren. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Frunda met de inworp. Catarinella is nu in balbezit. Dinescu maakt een afschuwelijke overtreding. Dinescu krijgt een gele kaart. Catarinella raakt geblesseerd tijdens het duel. Komarnicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pastor springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACS Echipa Ursilor Brasov 48%, Klausenburgers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ACS Echipa Ursilor Brasov - Klausenburgers 0:0

56e minuut.
Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu speelt de bal door. Baciu rent richting de bal. Baciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Catarinella bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu onderschept slim de pass. Dinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu rent richting de bal. Baciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Baciu springt en kopt de bal. Dinescu is nu in balbezit. Dinescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stufosu de bal onder controle te krijgen. Buga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Echipa Ursilor Brasov - Klausenburgers 0:1

79e minuut.
Velebný heeft problemen om de bal te vangen. Dascălu is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor geeft de bal voor. Velebný geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek passt de bal in één keer door. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ... Codrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACS Echipa Ursilor Brasov 52%, Klausenburgers 48%.
ACS Echipa Ursilor Brasov - Klausenburgers 0:1