Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cassandra FC C.S.L. 11
Normal Tactiek Let`s Go!
47% Balbezit 53%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Petri rent richting de bal. Oncică begaat een overtreding. Petri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petri met een snel genomen vrije trap. Vlăsceanu kopt de bal weg. Daar is Amnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feraru rent richting de bal. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - C.S.L. 11 0:1

13e minuut.
Vlăsceanu onderschept slim de pass. Vlăsceanu met een sublieme pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ... Oprică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Petri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Miclea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feraru kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rogoveanu met de inworp. Petri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu geeft de bal voor. Feraru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Döbrögi onderschept slim de pass. Gheorghe probeert naar een medespeler te passen. Amnar rent richting de bal. Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu geeft een hoge lob. Paal!

27e minuut.
Rogoveanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Speriatu de bal. Döbrögi rent richting de bal. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - C.S.L. 11 0:2

38e minuut.
Luca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogoveanu met een snelle inworp. Petri rent richting de bal. Petri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra FC 90%, C.S.L. 11 10%.
Cassandra FC - C.S.L. 11 0:2

46e minuut.
Döbrögi geeft een lange en hoge pass. Feraru is nu in balbezit. Miclea rent richting de bal. Feraru onderschept slim de pass. Feraru draait met de bal, schiet en ... Tănăsoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - C.S.L. 11 0:3

50e minuut.
Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu met een sublieme pass. Oprică rent richting de bal. Feraru onderschept slim de pass. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Tănăsoaica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Petri geeft een hoge lob. Vlăsceanu kopt de bal weg. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Tănăsoaica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - C.S.L. 11 0:4

63e minuut.
Doeltrap. Tănăsoaica met een harde bal richting middenveld. Inworp. Petri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlăsceanu geeft de bal voor. Tănăsoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Feraru rent richting de bal. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - C.S.L. 11 0:5

67e minuut.
Petri geeft een hoge lob. Oncică probeert de bal aan de voet te houden. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Tănăsoaica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - C.S.L. 11 0:6

79e minuut.
Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oncică de bal. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Speriatu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlăsceanu met de inworp. Petri rent richting de bal. Petri geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Tănăsoaica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Döbrögi rent richting de bal. Döbrögi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - C.S.L. 11 0:7

86e minuut.
Petri geeft een hoge lob. Tănăsoaica probeert naar een medespeler te passen. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ... Tănăsoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - C.S.L. 11 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra FC 83%, C.S.L. 11 17%.
Cassandra FC - C.S.L. 11 0:8