Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Muntenia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2170
Muntenia Fc Mehadia
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Nichifor rent richting de bal. Vişinoiu onderschept slim de pass. Vişinoiu speelt de bal door. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ţânţar geeft een hoge lob. Szolomayer kopt de bal weg. Klungelig pakt Ţânţar de bal. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel. Militaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Răduţă passt de bal zonder na te denken. Toader rent richting de bal. Toader passt de bal met de wreef. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Cracoş passt de bal zonder na te denken. Toader rent richting de bal. Toader passt de bal in één keer door. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muntenia - Fc Mehadia 0:1

35e minuut.
Becleanu is nu in balbezit. Bălăşoiu onderschept slim de pass. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ... Militaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Muntenia - Fc Mehadia 1:1

37e minuut.
Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană onderschept slim de pass. Oană met een sublieme pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Muntenia - Fc Mehadia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muntenia 54%, Fc Mehadia 46%.
Muntenia - Fc Mehadia 2:1

50e minuut.
Szolomayer met een sublieme pass. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş geeft een hoge lob. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Szolomayer is nu in balbezit. Toader verovert de bal door een tackle van achteren. Toader probeert naar een medespeler te passen. Purăveţ is nu in balbezit. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Nichifor geeft een lange en hoge pass. Meleandra is nu in balbezit. Meleandra geeft de bal voor. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera geeft een hoge lob. Daar is Doncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Muntenia - Fc Mehadia 3:1

90e minuut.
Jerpelea verovert de bal door een tackle van achteren. Jerpelea met een sublieme pass. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ onderschept slim de pass. Purăveţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muntenia 54%, Fc Mehadia 46%.
Muntenia - Fc Mehadia 3:1