Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: FC IANCU Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8308
FC IANCU FC JULIANO
352 Tactiek Sweep
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 21.8
solide Schieten matig
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Korzynietz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korzynietz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Habers met een snel genomen vrije trap. Lovin controleert de bal met de borst. Drosos is nu in balbezit. Drosos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - FC JULIANO 1:0

4e minuut.
Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šnajberk met een snelle inworp. Drosos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wojtkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtkowiak geeft een lange en hoge pass. Zicu rent richting de bal. Zicu passt de bal in één keer door. Korzynietz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Šnajberk met een sublieme pass. Drosos is nu in balbezit. Drosos geeft een hoge lob. Daar is Zicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - FC JULIANO 2:0

25e minuut.
Zicu heeft problemen om de bal te vangen. Zicu passt de bal met de wreef. Drosos rent richting de bal. Korzynietz rent richting de bal. Korzynietz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Turcu kopt de bal weg. Anghel met een sublieme pass. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Marcu is nu in balbezit. Drosos verovert de bal door een tackle van achteren. Drosos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zicu de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Măceşanu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IANCU 30%, FC JULIANO 70%.
FC IANCU - FC JULIANO 2:0

53e minuut.
Matisons passt de bal met de wreef. Korzynietz heeft problemen om de bal te vangen. Drosos is nu in balbezit. Drosos haalt uit met een fantastische trap. Komlosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - FC JULIANO 3:0

54e minuut.
Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej geeft een lange en hoge pass. Peţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Drosos bereikt de bal nog maar net als eerste. Drosos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Drosos is nu in balbezit. Drosos geeft een lange en hoge pass. Daar is Zicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzynietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzynietz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lovin is nu in balbezit. Klungelig pakt Zicu de bal. Marcu is nu in balbezit. Zicu onderschept slim de pass. Zicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wojtkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtkowiak speelt de bal door. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lovin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gudumac geeft een lange en hoge pass. Zicu kopt de bal weg. Drosos is nu in balbezit. Drosos haalt uit met een fantastische trap. Komlosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - FC JULIANO 4:0

71e minuut.
Drosos bereikt de bal nog maar net als eerste. Drosos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zicu de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Lovin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Šnajberk verovert de bal door een tackle van achteren. Šnajberk geeft een lange en hoge pass. Daar is Lovin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Komlosi trapt de bal weg van het doel. Matisons bereikt de bal nog maar net als eerste. Matisons geeft een hoge lob. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Komlosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Anghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzynietz rent richting de bal. Korzynietz passt de bal zonder na te denken. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - FC JULIANO 5:0

84e minuut.
Matisons bereikt de bal nog maar net als eerste. Matisons met een sublieme pass. Korzynietz speelt de bal door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - FC JULIANO 6:0

87e minuut.
Wojtkowiak met de inworp. Zicu geeft een hoge lob. Drosos bereikt de bal nog maar net als eerste. Drosos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - FC JULIANO 7:0

89e minuut.
Raiciu kopt de bal weg. Habers probeert de bal aan de voet te houden. Matisons speelt de bal door. Drosos rent richting de bal. Drosos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IANCU 22%, FC JULIANO 78%.
FC IANCU - FC JULIANO 7:0