Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Muntenia Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2033
Muntenia Rapid Dristor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu onderschept slim de pass. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu onderschept slim de pass. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Vulpescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Rotaru de bal. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dodos is nu in balbezit. Dodos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Negrilă de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ţigănaş neemt de hoekschop. Mureşeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu met een sublieme pass. Dodos rent richting de bal. Dodos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muntenia 59%, Rapid Dristor 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Muntenia - Rapid Dristor 0:0

59e minuut.
Szolomayer onderschept slim de pass. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană speelt de bal door. Buga rent richting de bal. Buga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ţigănaş passt de bal zonder na te denken. Negrilă geeft een lange en hoge pass. Secară kopt de bal weg. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Buga geeft de bal voor. Constantin rent richting de bal. Constantin heeft problemen om de bal te vangen. Constantin geeft een hoge lob. Ţigănaş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pojar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bălăşoiu de bal. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu onderschept slim de pass. Vişinoiu passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muntenia 41%, Rapid Dristor 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Muntenia - Rapid Dristor 0:0