Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mehadia Rapid Dristor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Avrigeanu met de inworp. Gherghe met een sublieme pass. Jerpelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerpelea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Aldea rent richting de bal. Cracoş rent richting de bal. Cracoş passt de bal zonder na te denken. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ... Paal! Militaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea haalt uit met een fantastische trap. Becleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ţânţar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jerpelea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nichifor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrinoiu. Dobrinoiu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Cracoş heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Aldea is nu in balbezit. Aldea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mehadia 56%, Rapid Dristor 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Mehadia - Rapid Dristor 0:0

49e minuut.
Nistorescu is nu in balbezit. Toader rent richting de bal. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Secară rent richting de bal. Avrigeanu onderschept slim de pass. Avrigeanu met een sublieme pass. Daar is Nistorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistorescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nichifor onderschept slim de pass. Nichifor passt de bal met de wreef. Buga is nu in balbezit. Nistorescu onderschept slim de pass. Nistorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mehadia - Rapid Dristor 1:0

77e minuut.
Buga onderschept slim de pass. Buga geeft de bal voor. Dobrinoiu kopt de bal weg. Aldea rent richting de bal. Aldea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mehadia 52%, Rapid Dristor 48%.
Fc Mehadia - Rapid Dristor 1:0