Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sântana 2016 DumyFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.3 gemiddelde waardering 20.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Gioga rent richting de bal. Gioga geeft een lange en hoge pass. Belodedici is nu in balbezit. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sântana 2016 50%, DumyFC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sântana 2016 - DumyFC 0:0

47e minuut.
Vlăsceanu kopt de bal weg. Lăscărescu rent richting de bal. Hariga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hariga krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Leanca heeft problemen om de bal te vangen. Leanca geeft een lange en hoge pass. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. Cornilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cornilescu niet meer kan verder spelen. George komt het veld opgelopen. Şipoş met de inworp. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea is nu in balbezit. Buclea draait met de bal, schiet en ... George kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sântana 2016 - DumyFC 0:1

77e minuut.
Gioga rent richting de bal. Lăscărescu onderschept slim de pass. Lăscărescu met een sublieme pass. Buclea rent richting de bal. Buclea draait met de bal, schiet en ... George kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Mergiu met de inworp. Muntenuş rent richting de bal. Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedici geeft een lange en hoge pass. Lăscărescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mergiu is nu in balbezit. Mergiu passt de bal zonder na te denken. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Şipoş rent richting de bal. Şipoş schiet op doel. George probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sântana 2016 - DumyFC 0:2

85e minuut.
Lăscărescu met een sublieme pass. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici met een sublieme pass. Buclea is nu in balbezit. Buclea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sântana 2016 70%, DumyFC 30%.
FC Sântana 2016 - DumyFC 0:2