Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Dristor DumyFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Gherghe onderschept slim de pass. Rotaru rent richting de bal. Rotaru passt de bal in één keer door. Dodos rent richting de bal. Dodos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Profire met een harde bal richting middenveld. Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici rent richting de bal. Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Dristor - DumyFC 1:0

15e minuut.
Ivansuc probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şipoş met een snelle inworp. Buclea geeft een hoge lob. Paal!

35e minuut.
Dobrinoiu met een sublieme pass. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire geeft een hoge lob. Dodos rent richting de bal. Dodos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gherghe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rădulescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Dristor 55%, DumyFC 45%.
Rapid Dristor - DumyFC 1:0

57e minuut.
Leanca met een sublieme pass. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş probeert naar een medespeler te passen. Dodos rent richting de bal. Dodos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Dristor - DumyFC 2:0

89e minuut.
Constantin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristea. Constantin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rotaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Profire kan de bal niet met de borst controleren. Dodos onderschept slim de pass. Dodos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Dristor - DumyFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Dristor 54%, DumyFC 46%.
Rapid Dristor - DumyFC 3:0