Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucuria FC 49-ers Brasov
343 Tactiek ATT
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.5 gemiddelde waardering 44.4
average Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen good


7e minuut.
Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron onderschept slim de pass. Skowron speelt de bal door. Daar is Hedén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedén draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Hedén speelt de bal door. Cívka heeft problemen om de bal te vangen. Cívka passt de bal met de wreef. Hedén rent richting de bal. Hedén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Căruţaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skowron is nu in balbezit. Skowron passt de bal zonder na te denken. Hedén is nu in balbezit. Hedén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pinter heeft problemen om de bal te vangen. De Vogue onderschept slim de pass. De Vogue passt de bal in één keer door. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pâslaru met een sublieme pass. Aktürk kopt de bal weg. Rychlý speelt de bal door. Maquilena rent richting de bal. Maquilena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Skowron verovert de bal door een tackle van achteren. Skowron geeft een lange en hoge pass. Daar is Hedén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedén schiet op doel. Pâslaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Aktürk rent richting de bal. Rychlý geeft de bal voor. Skowron is nu in balbezit. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Maquilena speelt de bal door. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén passt de bal in één keer door. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:1

25e minuut.
De Vogue speelt de bal door. Hedén probeert naar een medespeler te passen. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Maquilena onderschept slim de pass. Maquilena haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Iancu kopt de bal weg. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal probeert naar een medespeler te passen. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:2

32e minuut.
Rychlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlý passt de bal zonder na te denken. Maquilena met een sublieme pass. Cívka heeft problemen om de bal te vangen. Cívka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Balado bereikt de bal nog maar net als eerste. Balado geeft een hoge lob. Hedén rent richting de bal. Hedén draait met de bal, schiet en ... Pâslaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hedén passt de bal zonder na te denken. Daar is Cívka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka onderschept slim de pass. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pinter passt de bal met de wreef. De Vogue geeft een hoge lob. Klungelig pakt Furnea de bal. Cívka verovert de bal door een tackle van achteren. Cívka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maquilena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maquilena passt de bal in één keer door. Hedén is nu in balbezit. Hedén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:3

43e minuut.
Hedén passt de bal zonder na te denken. Maquilena is nu in balbezit. Maquilena passt de bal met de wreef. Cívka rent richting de bal. Cívka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucuria FC 73%, 49-ers Brasov 27%.
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:3

47e minuut.
Skowron is nu in balbezit. Daar is Skowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skowron passt de bal zonder na te denken. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:4

50e minuut.
Pâslaru trapt de bal weg van het doel. Aktürk controleert de bal met de borst. Aktürk probeert naar een medespeler te passen. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:5

52e minuut.
Daar is De Vogue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Vogue geeft de bal voor. Hedén kopt de bal weg. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru bokst de bal weg. Maquilena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maquilena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:6

54e minuut.
Mâţea is nu in balbezit. Hedén onderschept slim de pass. Hedén passt de bal zonder na te denken. Cívka rent richting de bal. Cívka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hedén raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Staneković komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlý onderschept slim de pass. Rychlý passt de bal zonder na te denken. Cívka rent richting de bal. Cívka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aktürk onderschept slim de pass. Aktürk met een sublieme pass. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:7

64e minuut.
Balado geeft een lange en hoge pass. Furnea is nu in balbezit. Cívka verovert de bal door een tackle van achteren. Cívka draait met de bal, schiet en ... Pâslaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:8

66e minuut.
Rychlý met een sublieme pass. Maquilena rent richting de bal. Maquilena passt de bal zonder na te denken. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:9

67e minuut.
Maquilena passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Staneković de bal. Staneković probeert naar een medespeler te passen. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka draait met de bal, schiet en ... Pâslaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Daar is Ţugui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maquilena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maquilena passt de bal in één keer door. Cívka rent richting de bal. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:10

74e minuut.
Maquilena passt de bal in één keer door. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal passt de bal met de wreef. Staneković probeert de bal met de borst te controleren. Staneković schiet op doel. Pâslaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cívka rent richting de bal. Cívka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:11

76e minuut.
Grecea met de inworp. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu geeft een hoge lob. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ... Mourão bokst de bal weg.

79e minuut.
Aktürk met een sublieme pass. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka probeert naar een medespeler te passen. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:12

81e minuut.
Rychlý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aktürk rent richting de bal. Aktürk met een sublieme pass. Daar is Skowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skowron geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Novello passt de bal zonder na te denken. Maquilena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maquilena passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Staneković de bal. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Cívka krijgt zijn hoofd ertegen. Furnea heeft problemen om de bal te vangen. Staneković rent richting de bal. Staneković draait met de bal, schiet en ... Pâslaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucuria FC 76%, 49-ers Brasov 24%.
Bucuria FC - 49-ers Brasov 0:13