Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.OLTENITA Men
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
matig Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


18e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anghelache de bal. Ghiţă onderschept slim de pass. Ghiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jianu heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigoraş. Grigoraş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTENITA 47%, Men 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.OLTENITA - Men 0:0

50e minuut.
Ţărus onderschept slim de pass. Ţărus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tache de bal. Tache schiet op doel. Băluş probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Men 1:0

52e minuut.
Murzacu speelt de bal door. Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu maakt een afschuwelijke overtreding. Ianculescu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Buzescu is nu in balbezit. Grigoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoraş met een sublieme pass. Jianu rent richting de bal. Jianu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Grigoraş speelt de bal door. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţă begaat een overtreding. Anghelache moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Anghelache kan niet meer verder spelen. Oman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Grigoraş is nu in balbezit. Barosanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ianculescu probeert naar een medespeler te passen. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barosanu passt de bal in één keer door. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saramet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barosanu met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Barosanu is nu in balbezit. Grigoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Barosanu begaat een overtreding. Grigoraş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ianculescu wilt de vrije trap nemen. Cuzino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTENITA 60%, Men 40%.
F.C.OLTENITA - Men 1:0