Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 Virgine FC Triumf Bucuresti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Carambol is nu in balbezit. Vadeş verovert de bal door een tackle van achteren. Vadeş geeft een lange en hoge pass. Pleşu kan de bal niet met de borst controleren. Pleşu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vrabie trapt de bal weg. Gurău kopt de bal weg. Costache is nu in balbezit. Hâldan verovert de bal door een tackle van achteren. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Caterincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butacu probeert naar een medespeler te passen. Majaru is nu in balbezit. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine FC - Triumf Bucuresti 0:1

35e minuut.
Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş rent richting de bal. Majaru begaat een overtreding. Vadeş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vadeş met een snel genomen vrije trap. Caterincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frăţilă verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine FC - Triumf Bucuresti 0:2

36e minuut.
Pleşu speelt de bal door. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol is nu in balbezit. Carambol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine FC 58%, Triumf Bucuresti 42%.
11 Virgine FC - Triumf Bucuresti 0:2

50e minuut.
Avram is nu in balbezit. Solomon onderschept slim de pass. Solomon probeert naar een medespeler te passen. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Butacu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butcaru komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Chipciu met een snelle inworp. Silivaş met een sublieme pass. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol schiet op doel. Vrabie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine FC - Triumf Bucuresti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine FC 39%, Triumf Bucuresti 61%.
11 Virgine FC - Triumf Bucuresti 1:2