Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Petrolul Potcoava FC.ERIK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Şipoş speelt de bal door. Dalea rent richting de bal. Dalea geeft de bal voor. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Hristea rent richting de bal. Hristea passt de bal met de wreef. Velican met een sublieme pass. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petrolul Potcoava - FC.ERIK 0:1

20e minuut.
Paler is nu in balbezit. Paler probeert naar een medespeler te passen. Osadici heeft problemen om de bal te vangen. Osadici haalt uit met een fantastische trap. Şipoş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petrolul Potcoava - FC.ERIK 0:2

32e minuut.
Dalea met een sublieme pass. Hristea rent richting de bal. Hristea geeft een lange en hoge pass. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ... Săndiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petrolul Potcoava - FC.ERIK 0:3

38e minuut.
Velican onderschept slim de pass. Velican passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Osadici de bal. Osadici schiet op doel. Săndiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tălpaciu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sârgu geeft een lange en hoge pass. Paler rent richting de bal. Paler passt de bal met de wreef. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Petrolul Potcoava - FC.ERIK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Petrolul Potcoava 57%, FC.ERIK 43%.
FC Petrolul Potcoava - FC.ERIK 0:4

57e minuut.
Sandu is nu in balbezit. Busuioc verovert de bal door een tackle van achteren. Busuioc passt de bal in één keer door. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Săndiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Paler geeft de bal voor. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri met een sublieme pass. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Petrolul Potcoava 34%, FC.ERIK 66%.
FC Petrolul Potcoava - FC.ERIK 0:4