Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: Luxembourg Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6852
Sapaliga Namoloasa Men
512-1ex-1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 18.6
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Troester is nu in balbezit. Troester geeft een lange en hoge pass. Daar is Băluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu is nu in balbezit. Coposu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Anghelache is nu in balbezit. Troester is nu in balbezit. Anghelache rent richting de bal. Troester verovert de bal door een tackle van achteren. Troester geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lin passt de bal zonder na te denken. Inworp. Troester met de inworp. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu geeft een hoge lob. Armeanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coposu probeert de bal met de borst te controleren. Coposu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Men 1:0

9e minuut.
Bodea verovert de bal door een tackle van achteren. Bodea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Băluş de bal. Coposu rent richting de bal. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Armeanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Chipciu geeft de bal voor. Molvær kopt de bal weg. Daar is Anghelache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Coposu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buleatã de bal onder controle te krijgen. Anghelache rent richting de bal. Coposu verovert de bal door een tackle van achteren. Coposu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Men 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapaliga Namoloasa 47%, Men 53%.
Sapaliga Namoloasa - Men 2:0

57e minuut.
Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoraş passt de bal met de wreef. Coposu is nu in balbezit. Coposu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Men 3:0

65e minuut.
Mutu geeft de bal voor. Coposu rent richting de bal. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Buleatã probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Armeanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Men 4:0

79e minuut.
Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutu verovert de bal door een tackle van achteren. Mutu geeft de bal voor. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Men 5:0

82e minuut.
Molvær rent richting de bal. Molvær geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anghelache de bal. Coposu rent richting de bal. Coposu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Men 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapaliga Namoloasa 35%, Men 65%.
Sapaliga Namoloasa - Men 6:0