Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 Virgine FC FC Petrolul Potcoava
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea passt de bal met de wreef. Piruşca probeert de bal aan de voet te houden. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine FC - FC Petrolul Potcoava 0:1

12e minuut.
Şipoş geeft een lange en hoge pass. Ivaşcu is nu in balbezit. Chiţu is nu in balbezit. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Chiţu rent richting de bal. Chiţu met een sublieme pass. Piruşca rent richting de bal. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel. Caterincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ivaşcu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chipciu komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Carambol is nu in balbezit. Şipoş onderschept slim de pass. Pleşu verovert de bal door een tackle van achteren. Carambol rent richting de bal. Carambol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sandu met een sublieme pass. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine FC 53%, FC Petrolul Potcoava 47%.
11 Virgine FC - FC Petrolul Potcoava 0:1

50e minuut.
Avram probeert naar een medespeler te passen. Silivaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiţu. Chiţu krijgt een gele kaart. Silivaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Silivaş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Săndiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Chipciu onderschept slim de pass. Chipciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şipoş de bal. Carambol is nu in balbezit. Carambol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Şipoş geeft de bal voor. Avram kopt de bal weg. Daar is Hristea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşu rent richting de bal. Pleşu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Majaru met een sublieme pass. Butacu heeft problemen om de bal te vangen. Hristea probeert naar een medespeler te passen. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chipciu is nu in balbezit. Chipciu geeft een hoge lob. Şipoş rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Avram zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majaru heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
11 Virgine FC - FC Petrolul Potcoava 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine FC 49%, FC Petrolul Potcoava 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
11 Virgine FC - FC Petrolul Potcoava 1:1