Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucuria FC FC Berceni
343 Tactiek NEXTLEVEL
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
25.5 gemiddelde waardering 35.6
average Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzynietz verovert de bal door een tackle van achteren. Korzynietz probeert naar een medespeler te passen. Montejo is nu in balbezit. Montejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Korzynietz verovert de bal door een tackle van achteren. Korzynietz met een sublieme pass. Montejo heeft problemen om de bal te vangen. Montejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ciauşoiu onderschept slim de pass. Ciauşoiu geeft een hoge lob. Furnea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montejo rent richting de bal. Montejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - FC Berceni 0:1

28e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Troester verovert de bal door een tackle van achteren. Troester geeft een hoge lob. Montejo is nu in balbezit. Montejo schiet op doel. Pâslaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru geeft een hoge lob. Iancu kopt de bal weg. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu schiet op doel. De bal raakt de paal. Szatkowski bokst de bal weg.

34e minuut.
Mâţea is nu in balbezit. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mâţea krijgt een gele kaart. Barbaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Micu komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ciauşoiu kopt de bal weg. Bourdon met een sublieme pass. Klungelig pakt Furnea de bal. Montejo is nu in balbezit. Montejo draait met de bal, schiet en ... Pâslaru bokst de bal weg. Korzynietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzynietz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - FC Berceni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucuria FC 53%, FC Berceni 47%.
Bucuria FC - FC Berceni 0:2

46e minuut.
Stampa rent richting de bal. Pinter rent richting de bal. Stampa rent richting de bal. Pinter onderschept slim de pass. Pinter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ţugui rent richting de bal. Ţugui geeft de bal voor. Bourdon geeft een lange en hoge pass. Korzynietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzynietz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - FC Berceni 0:3

72e minuut.
Roa probeert naar een medespeler te passen. Furnea is nu in balbezit. Korzynietz verovert de bal door een tackle van achteren. Korzynietz draait met de bal, schiet en ... Pâslaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucuria FC - FC Berceni 0:4

73e minuut.
Iancu is nu in balbezit. Iancu passt de bal zonder na te denken. Mâţea speelt de bal door. Pinter rent richting de bal. Pinter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Roa is nu in balbezit. Roa geeft de bal voor. Grecea rent richting de bal. Montejo verovert de bal door een tackle van achteren. Montejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bourdon is nu in balbezit. Pinter onderschept slim de pass. Bourdon geeft de bal voor. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bourdon onderschept slim de pass. Bourdon met een sublieme pass. Montejo is nu in balbezit. Montejo haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucuria FC 60%, FC Berceni 40%.
Bucuria FC - FC Berceni 0:4