Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: Men Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2765
Men FC.ERIK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Grigoraş rent richting de bal. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu onderschept slim de pass. Grigoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Men - FC.ERIK 1:0

6e minuut.
Ianculescu speelt de bal door. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ passt de bal in één keer door. Osadici is nu in balbezit. Osadici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Verdeţ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Patraulea komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Petri rent richting de bal. Patraulea met een sublieme pass. Petri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Osadici de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ... Armeanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Men - FC.ERIK 1:1

42e minuut.
Petri passt de bal zonder na te denken. Gavrilă probeert de bal aan de voet te houden. Patraulea is nu in balbezit. Costea onderschept slim de pass. Costea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Buleatã de bal. Osadici is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Men - FC.ERIK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Men 50%, FC.ERIK 50%.
Men - FC.ERIK 1:2

54e minuut.
Ianculescu met een sublieme pass. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea passt de bal met de wreef. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ciocoiu heeft problemen om de bal te vangen. Paler is nu in balbezit. Paler geeft een lange en hoge pass. Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Armeanca trapt de bal weg. Doncu kopt de bal weg. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Paler passt de bal in één keer door. Ciocoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocoiu speelt de bal door. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş geeft een lange en hoge pass. Bunghez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Costea rent richting de bal. Costea speelt de bal door. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici schiet op doel. Băluş probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Men 61%, FC.ERIK 39%.
Men - FC.ERIK 1:2