Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpio30 Triumf Bucuresti
d1 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Daar is Randsverk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randsverk passt de bal zonder na te denken. Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Triumf Bucuresti 1:0

14e minuut.
Schabowy onderschept slim de pass. Schabowy passt de bal in één keer door. Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici haalt uit met een fantastische trap. Vrabie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Triumf Bucuresti 2:0

18e minuut.
Daar is Vadeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apreotesei is nu in balbezit. Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lazarovici passt de bal in één keer door. Randsverk rent richting de bal. Randsverk met een sublieme pass. Velcea rent richting de bal. Velcea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velcea met een snelle inworp. Vadeş is nu in balbezit. Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Velcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Popa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marian neemt de hoekschop. Schabowy rent richting de bal. Schabowy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nică met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lazarovici de bal. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Randsverk geeft de bal voor. Solomon heeft problemen om de bal te vangen. Lazarovici probeert naar een medespeler te passen. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy draait met de bal, schiet en ... Vrabie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vrabie met een sublieme pass. Marian kopt de bal weg. Apreotesei heeft problemen om de bal te vangen. Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Schabowy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Triumf Bucuresti 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 39%, Triumf Bucuresti 61%.
Skorpio30 - Triumf Bucuresti 3:0

47e minuut.
Randsverk speelt de bal door. Velcea is nu in balbezit. Velcea geeft de bal voor. Schabowy rent richting de bal. Schabowy schiet op doel. Vrabie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Randsverk met een sublieme pass. Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian speelt de bal door. Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lungu komt het veld opgelopen. Arghirescu komt het veld opgelopen. Vrabie trapt de bal weg. Arghirescu kopt de bal weg. Daar is Schabowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schabowy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Arghirescu speelt de bal door. Velcea is nu in balbezit. Velcea passt de bal zonder na te denken. Lungu is nu in balbezit. Lungu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vadeş rent richting de bal. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Lungu heeft problemen om de bal te vangen. Lungu haalt uit met een fantastische trap. Vrabie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Vadeş is nu in balbezit. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vadeş verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy onderschept slim de pass. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Popa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Marian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu haalt uit met een fantastische trap. Vrabie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Schabowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Triumf Bucuresti 4:0

84e minuut.
Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Schabowy rent richting de bal. Schabowy passt de bal in één keer door. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Velcea is nu in balbezit. Velcea passt de bal met de wreef. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 29%, Triumf Bucuresti 71%.
Skorpio30 - Triumf Bucuresti 4:0