Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.OLTENITA Skorpio30
Normal Tactiek d1
33% Balbezit 67%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Randsverk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arghirescu komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Lazarovici onderschept slim de pass. Lazarovici met een sublieme pass. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:1

14e minuut.
Arghirescu met een sublieme pass. Tache geeft een hoge lob. Schabowy kan de bal niet met de borst controleren. Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lazarovici onderschept slim de pass. Mulţescu rent richting de bal. Lazarovici verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:2

22e minuut.
Tache met een sublieme pass. Olteanu is nu in balbezit. Lazarovici onderschept slim de pass. Lazarovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Buzescu is nu in balbezit. Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy probeert naar een medespeler te passen. Găman heeft problemen om de bal te vangen. Găman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cuzino trapt de bal weg van het doel. Găman kopt de bal weg. Carcalete probeert de bal aan de voet te houden. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lazarovici draait met de bal, schiet en ... Mulţescu probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazarovici zal de hoekschop nemen. Schabowy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Marian kopt de bal weg. Daar is Lazarovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barosanu is nu in balbezit. Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lazarovici passt de bal met de wreef. Tache rent richting de bal. Tache geeft een lange en hoge pass. Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Găman met een sublieme pass. Arghirescu speelt de bal door. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy schiet op doel. Ţărus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:3

44e minuut.
Barosanu rent richting de bal. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu speelt de bal door. Lazarovici heeft problemen om de bal te vangen. Lazarovici schiet op doel. Cuzino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:4

45e minuut.
Olteanu speelt de bal door. Tache probeert naar een medespeler te passen. Saramet heeft problemen om de bal te vangen. Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTENITA 81%, Skorpio30 19%.
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:4

46e minuut.
Saramet rent richting de bal. Tache is nu in balbezit. Saramet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saramet krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Olteanu rent richting de bal. Găman onderschept slim de pass. Găman probeert naar een medespeler te passen. Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Saramet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marian is nu in balbezit. Marian geeft een hoge lob. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:5

53e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu speelt de bal door. Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu rent richting de bal. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Lungu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Buitenspel voor Tache. Goede buitenspelval van de verdediging. Arghirescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buzescu rent richting de bal. Schabowy onderschept slim de pass. Schabowy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:6

61e minuut.
Velcea geeft een lange en hoge pass. Daar is Buzescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcalete is nu in balbezit. Lungu verovert de bal door een tackle van achteren. Lungu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:7

66e minuut.
Velcea met de inworp. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy passt de bal zonder na te denken. Găman heeft problemen om de bal te vangen. Găman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Spinu is nu in balbezit. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Cuzino trapt de bal weg. Marian heeft problemen om de bal te vangen. Marian passt de bal in één keer door. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:8

79e minuut.
Tache geeft een hoge lob. Daar is Ţărus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy draait met de bal, schiet en ... Cuzino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Buzescu heeft problemen om de bal te vangen. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy draait met de bal, schiet en ... Cuzino probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Velcea rent richting de bal. Velcea passt de bal met de wreef. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:9

89e minuut.
Tache passt de bal met de wreef. Arghirescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTENITA 79%, Skorpio30 21%.
F.C.OLTENITA - Skorpio30 0:9