Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dreamciti Lugoj 11 Virgine FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Marian geeft de bal voor. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu passt de bal zonder na te denken. Caraiman rent richting de bal. Caraiman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşu passt de bal in één keer door. Carambol heeft problemen om de bal te vangen. Carambol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chiper probeert naar een medespeler te passen. Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici met een sublieme pass. Hâncu rent richting de bal. Hâncu draait met de bal, schiet en ... Caterincă bokst de bal weg.

35e minuut.
Caraiman met een sublieme pass. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu maakt een afschuwelijke overtreding. Pleşu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Aiftincăi geeft een hoge lob. Inworp. Avram met een snelle inworp. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu geeft de bal voor. Georgescu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamciti Lugoj 41%, 11 Virgine FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dreamciti Lugoj - 11 Virgine FC 0:0

52e minuut.
Birnicu speelt de bal door. Caraiman heeft problemen om de bal te vangen. Butacu speelt de bal door. Carambol rent richting de bal. Carambol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Predilă de bal. Pleşu rent richting de bal. Pleşu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Calu met de inworp. Caraiman rent richting de bal. Caraiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamciti Lugoj 35%, 11 Virgine FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dreamciti Lugoj - 11 Virgine FC 0:0