Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
49-ers Brasov FC.ERIK
ATT Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 16.6
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ciocoiu rent richting de bal. Ciocoiu speelt de bal door. Balado rent richting de bal. Petri verovert de bal door een tackle van achteren. Petri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tejkal speelt de bal door. Teke geeft de bal voor. Cívka kan de bal niet met de borst controleren. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Bunghez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 1:0

7e minuut.
Balado geeft de bal voor. Hedén probeert de bal aan de voet te houden. Mezaroş is nu in balbezit. Hedén verovert de bal door een tackle van achteren. Hedén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Aktürk geeft de bal voor. Maquilena rent richting de bal. Maquilena passt de bal zonder na te denken. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Teke passt de bal met de wreef. Cívka rent richting de bal. Cívka passt de bal in één keer door. Hedén is nu in balbezit. Hedén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Cívka onderschept slim de pass. Cívka met een sublieme pass. Hedén is nu in balbezit. Hedén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 2:0

16e minuut.
Tejkal onderschept slim de pass. Tejkal met een sublieme pass. Mezaroş rent richting de bal. Hedén onderschept slim de pass. Hedén draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş geeft de bal voor. Inworp. Tejkal met de inworp. Hedén geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rychlý rent richting de bal. Rychlý geeft een lange en hoge pass. Tejkal probeert naar een medespeler te passen. Maquilena rent richting de bal. Maquilena schiet op doel. Bunghez bokst de bal weg.

19e minuut.
Cívka rent richting de bal. Cívka geeft de bal voor. Hedén rent richting de bal. Hedén draait met de bal, schiet en ... Bunghez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 3:0

20e minuut.
Teke geeft een lange en hoge pass. Hedén kopt de bal weg. Cívka is nu in balbezit. Cívka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 4:0

23e minuut.
Rychlý is nu in balbezit. Rychlý passt de bal in één keer door. Daar is Paler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 5:0

29e minuut.
Rychlý speelt de bal door. Maquilena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maquilena passt de bal zonder na te denken. Hedén rent richting de bal. Hedén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 6:0

30e minuut.
Aktürk geeft de bal voor. Tejkal kopt de bal weg. Hedén met een sublieme pass. Cívka rent richting de bal. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Bunghez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Maquilena is nu in balbezit. Maquilena passt de bal in één keer door. Ostrovskij met een sublieme pass. Cívka is nu in balbezit. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bunghez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cívka is nu in balbezit. Cívka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 7:0

38e minuut.
Rychlý rent richting de bal. Rychlý passt de bal in één keer door. Ciocoiu probeert de bal aan de voet te houden. Hedén rent richting de bal. Hedén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hedén passt de bal zonder na te denken. Maquilena geeft de bal voor. Cívka rent richting de bal. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Bunghez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rychlý geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cívka kopt de bal weg. Bunghez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Hedén is nu in balbezit. Hedén passt de bal met de wreef. Rychlý rent richting de bal. Cívka rent richting de bal. Cívka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hedén passt de bal met de wreef. Mezaroş onderschept slim de pass. Cívka rent richting de bal. Cívka schiet op doel. Ciurea probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Christopher komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 21%, FC.ERIK 79%.
49-ers Brasov - FC.ERIK 7:0

46e minuut.
Hetman komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilga komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ostrovskij passt de bal zonder na te denken. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal geeft een hoge lob. Rychlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Aktürk rent richting de bal. Aktürk geeft een lange en hoge pass. Maquilena kopt de bal weg. Cívka is nu in balbezit. Cívka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wilga passt de bal zonder na te denken. Maquilena probeert naar een medespeler te passen. Tejkal geeft een hoge lob. Cívka is nu in balbezit. Cívka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 8:0

58e minuut.
Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican passt de bal in één keer door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka verovert de bal door een tackle van achteren. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Bunghez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Tejkal geeft een lange en hoge pass. Aktürk rent richting de bal. Aktürk probeert naar een medespeler te passen. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bunghez speelt de bal door. Velican kopt de bal weg. Teke met een sublieme pass. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 9:0

73e minuut.
Rychlý rent richting de bal. Rychlý geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maquilena de bal onder controle te krijgen. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Maquilena kopt de bal weg. Mezaroş heeft problemen om de bal te vangen. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka schiet op doel. Ciurea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cívka probeert de bal aan de voet te houden. Maquilena rent richting de bal. Maquilena passt de bal zonder na te denken. Hedén is nu in balbezit. Hedén haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cívka de bal. Cívka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 10:0

81e minuut.
Teke passt de bal zonder na te denken. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal passt de bal zonder na te denken. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 11:0

83e minuut.
Rychlý rent richting de bal. Rychlý met een sublieme pass. Cívka rent richting de bal. Cívka draait met de bal, schiet en ... Bunghez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC.ERIK 12:0

83e minuut.
Osadici met een sublieme pass. Velican probeert naar een medespeler te passen. Rychlý speelt de bal door. Cívka is nu in balbezit. Cívka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Maquilena passt de bal in één keer door. Hedén is nu in balbezit. Cívka heeft problemen om de bal te vangen. Hedén is nu in balbezit. Hedén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Bunghez trapt de bal weg. Aktürk kopt de bal weg. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 13%, FC.ERIK 87%.
49-ers Brasov - FC.ERIK 12:0