Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.OLTENITA Triumf Bucuresti
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Vîlcu geeft een lange en hoge pass. Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popa met een sublieme pass. Ghiţă is nu in balbezit. Ghiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Ghiţă de bal. Apreotesei is nu in balbezit. Ghiţă rent richting de bal. Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mândruleanu haalt uit met een fantastische trap. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan schiet op doel. Cuzino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ţărus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marinescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carcalete is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carcalete met een snel genomen vrije trap. Nică kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. Cuzino bokst de bal weg. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. Cuzino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Triumf Bucuresti 0:1

35e minuut.
Klungelig pakt Barosanu de bal. Barosanu probeert naar een medespeler te passen. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. Cuzino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Triumf Bucuresti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTENITA 51%, Triumf Bucuresti 49%.
F.C.OLTENITA - Triumf Bucuresti 0:2

65e minuut.
Saramet geeft een hoge lob. Popa controleert de bal met de borst. Tache onderschept slim de pass. Tache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Gurău is nu in balbezit. Gurău passt de bal zonder na te denken. Mândruleanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hâldan de bal. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTENITA 41%, Triumf Bucuresti 59%.
F.C.OLTENITA - Triumf Bucuresti 0:2