Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aleea’s Devils Liverpool Kirkby Academy
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 37.3
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Marăndici controleert de bal met de borst. Petrescu is nu in balbezit. Vignole is nu in balbezit. Vignole schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stoica de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Miron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrescu heeft problemen om de bal te vangen. Vignole probeert naar een medespeler te passen. Marăndici rent richting de bal. Marăndici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Muleddu verovert de bal door een tackle van achteren. Vignole rent richting de bal. Vignole passt de bal in één keer door. Marăndici rent richting de bal. Marăndici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignole speelt de bal door. Marăndici rent richting de bal. Marăndici schiet op doel. Mateescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleea’s Devils - Liverpool Kirkby Academy 0:1

32e minuut.
Jahe met een sublieme pass. Vignole met een sublieme pass. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici schiet op doel. Stoica probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vignole onderschept slim de pass. Vignole met een sublieme pass. Klungelig pakt Marăndici de bal. Vignole rent richting de bal. Vignole schiet op doel. Mateescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Irarrázabal probeert de bal aan de voet te houden. Muleddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muleddu passt de bal in één keer door. Marăndici rent richting de bal. Marăndici draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aleea’s Devils - Liverpool Kirkby Academy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleea’s Devils 73%, Liverpool Kirkby Academy 27%.
Aleea’s Devils - Liverpool Kirkby Academy 0:2

52e minuut.
Vignole verovert de bal door een tackle van achteren. Vignole speelt de bal door. Tavazzi speelt de bal door. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tavazzi is nu in balbezit. Cornilescu probeert naar een medespeler te passen. Tavazzi met een sublieme pass. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mateescu trapt de bal weg van het doel. Muleddu kopt de bal weg. Vignole rent richting de bal. Vignole haalt uit met een fantastische trap. Mateescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Cărtărescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jahe met een snelle inworp. Vignole rent richting de bal. Vignole geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jahe geeft de bal voor. Stoica kopt de bal weg. Miron heeft problemen om de bal te vangen. Vignole rent richting de bal. Vignole haalt uit met een fantastische trap. Mateescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aleea’s Devils - Liverpool Kirkby Academy 0:3

70e minuut.
Daar is Marăndici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft een lange en hoge pass. Irarrázabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Irarrázabal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vignole passt de bal met de wreef. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici passt de bal in één keer door. Vignole rent richting de bal. Vignole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Muleddu is nu in balbezit. Muleddu passt de bal in één keer door. Jahe speelt de bal door. Vignole rent richting de bal. Vignole schiet op doel. Paal! Vignole rent richting de bal. Vignole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jahe speelt de bal door. Petrescu rent richting de bal. Vignole rent richting de bal. Vignole heeft problemen om de bal te vangen. Vignole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleea’s Devils - Liverpool Kirkby Academy 0:4

84e minuut.
Cărtărescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jahe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vignole bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignole geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleea’s Devils 82%, Liverpool Kirkby Academy 18%.
Aleea’s Devils - Liverpool Kirkby Academy 0:4