Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.006
  • Stadion: TPB Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2768
TPB Aleea’s Devils
1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 19
good Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Henning speelt de bal door. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărtărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe onderschept slim de pass. Beteringhe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Aleea’s Devils 1:0

10e minuut.
Biskup probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baltă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă passt de bal in één keer door. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stoica trapt de bal weg. Leguía is nu in balbezit. Leguía passt de bal met de wreef. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe schiet op doel. Mateescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Aleea’s Devils 2:0

30e minuut.
Stăvaru passt de bal zonder na te denken. Cornilescu probeert naar een medespeler te passen. Corbea speelt de bal door. Henning is nu in balbezit. Henning haalt uit met een fantastische trap. Mateescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Baltă geeft een lange en hoge pass. Cornilescu heeft problemen om de bal te vangen. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Aleea’s Devils 3:0

35e minuut.
Cărtărescu geeft de bal voor. Vrabie kopt de bal weg. Klungelig pakt Petrescu de bal. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPB 42%, Aleea’s Devils 58%.
TPB - Aleea’s Devils 3:0

49e minuut.
Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă geeft een hoge lob. Daar is Beteringhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beteringhe schiet op doel. Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mateescu trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltă met de inworp. Henning is nu in balbezit. Henning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Henning is nu in balbezit. Henning passt de bal met de wreef. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe draait met de bal, schiet en ... Stoica probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mateescu met een harde bal richting middenveld. Corbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbea passt de bal zonder na te denken. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Baltă geeft de bal voor. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe passt de bal zonder na te denken. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Aleea’s Devils 4:0

61e minuut.
Stăvaru heeft problemen om de bal te vangen. Zaharia is nu in balbezit. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu haalt uit met een fantastische trap. Solomon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zaharia trapt de bal weg. Henning rent richting de bal. Henning speelt de bal door. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henning speelt de bal door. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cărtărescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Baltă de bal onder controle te krijgen. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe draait met de bal, schiet en ... Mateescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Aleea’s Devils 5:0

71e minuut.
Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning rent richting de bal. Beteringhe is nu in balbezit. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía is nu in balbezit. Leguía passt de bal met de wreef. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Solomon met een harde bal richting middenveld. Henning probeert naar een medespeler te passen. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Aleea’s Devils 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPB 32%, Aleea’s Devils 68%.
TPB - Aleea’s Devils 6:0