Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.006
  • Stadion: TPB Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2795
TPB Cimentul Zimnicea
1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
28.6 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Beteringhe is nu in balbezit. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaharia. Zaharia krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Biskup speelt de bal door. Beteringhe is nu in balbezit. Met opzet legt Iancu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iancu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Beteringhe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biskup komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baltă met een sublieme pass. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning passt de bal zonder na te denken. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Henning rent richting de bal. Henning haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Cimentul Zimnicea 1:0

17e minuut.
Moisescu is nu in balbezit. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă speelt de bal door. Henning is nu in balbezit. Henning haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Crivac verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă rent richting de bal. Baltă passt de bal in één keer door. Henning is nu in balbezit. Henning schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning rent richting de bal. Henning draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Cimentul Zimnicea 2:0

20e minuut.
Klungelig pakt Luntraru de bal. Henning onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crivac. Crivac krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Statu speelt de bal door. Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Statu met een sublieme pass. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Cimentul Zimnicea 3:0

36e minuut.
Corbea met een snelle inworp. Henning kan de bal niet met de borst controleren. Henning passt de bal in één keer door. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Punsch verovert de bal door een tackle van achteren. Punsch geeft de bal voor. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Burlan trapt de bal weg. Corbea is nu in balbezit. Corbea probeert naar een medespeler te passen. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Cimentul Zimnicea 4:0

45e minuut.
Beteringhe rent richting de bal. Klungelig pakt Henning de bal. Beteringhe rent richting de bal. Klungelig pakt Henning de bal. Henning haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPB 39%, Cimentul Zimnicea 61%.
TPB - Cimentul Zimnicea 4:0

46e minuut.
Moisescu passt de bal met de wreef. Troester rent richting de bal. Troester met een sublieme pass. Klungelig pakt Henning de bal. Henning schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Moisescu rent richting de bal. Punsch onderschept slim de pass. Punsch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beteringhe de bal. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Corbea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henning is nu in balbezit. Henning passt de bal in één keer door. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Cimentul Zimnicea 5:0

55e minuut.
Klungelig pakt Beteringhe de bal. Biskup rent richting de bal. Biskup passt de bal in één keer door. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Cimentul Zimnicea 6:0

75e minuut.
Burlan trapt de bal weg. Corbea rent richting de bal. Corbea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Henning de bal. Henning draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Biskup passt de bal in één keer door. Beteringhe is nu in balbezit. Henning is nu in balbezit. Henning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Cimentul Zimnicea 7:0

79e minuut.
Biskup speelt de bal door. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Henning rent richting de bal. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap. Burlan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - Cimentul Zimnicea 8:0

82e minuut.
Beteringhe is nu in balbezit. Henning is nu in balbezit. Leguía rent richting de bal. Henning rent richting de bal. Henning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Moisescu kopt de bal weg. Zaharia probeert naar een medespeler te passen. Biskup heeft problemen om de bal te vangen. Luntraru rent richting de bal. Luntraru draait met de bal, schiet en ... Solomon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Iuresean passt de bal zonder na te denken. Zaharia geeft een hoge lob. Moţoc rent richting de bal. Henning onderschept slim de pass. Henning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPB 23%, Cimentul Zimnicea 77%.
TPB - Cimentul Zimnicea 8:0