Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.006
  • Stadion: Fagaduta Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1530
Fagaduta Steaua Ikiland
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Mândreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ungureanu met een sublieme pass. Predilă rent richting de bal. Predilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică speelt de bal door. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fagaduta - Steaua Ikiland 0:1

11e minuut.
Majaru is nu in balbezit. Majaru passt de bal met de wreef. Daar is Bănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Coteanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miklos kan de bal niet met de borst controleren. Miklos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cojocaru geeft de bal voor. Inworp. Grozăvescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Fodor bokst de bal weg.

38e minuut.
Mândreanu is nu in balbezit. Mândreanu passt de bal met de wreef. Ungureanu heeft problemen om de bal te vangen. Miklos is nu in balbezit. Miklos draait met de bal, schiet en ... Condrea bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Mândreanu de bal. Mândreanu geeft de bal voor. Predilă is nu in balbezit. Miklos rent richting de bal. Miklos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fagaduta 65%, Steaua Ikiland 35%.
Fagaduta - Steaua Ikiland 0:1

47e minuut.
Miklos rent richting de bal. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos is nu in balbezit. Miklos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oniṣoarã de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagaduta - Steaua Ikiland 0:2

54e minuut.
Bănică passt de bal zonder na te denken. Miklos rent richting de bal. Drăgoescu rent richting de bal. Miklos verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Coteanu kopt de bal weg. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă rent richting de bal. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu passt de bal zonder na te denken. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fagaduta 58%, Steaua Ikiland 42%.
Fagaduta - Steaua Ikiland 0:2