Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Timişoara TPB
Normal Tactiek 1
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 26.5
weak Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Leguía passt de bal in één keer door. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning is nu in balbezit. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Baltă met een sublieme pass. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beteringhe probeert de bal aan de voet te houden. Beteringhe schiet op doel. Baranga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Timişoara - TPB 0:1

14e minuut.
Leguía speelt de bal door. Maghiaru met een sublieme pass. Beteringhe heeft problemen om de bal te vangen. Henning rent richting de bal. Henning haalt uit met een fantastische trap. Baranga bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Ţugui rent richting de bal. Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru passt de bal in één keer door. Biskup heeft problemen om de bal te vangen. Biskup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tache met een sublieme pass. Inworp. Maghiaru met een snelle inworp. Henning is nu in balbezit. Henning draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Beteringhe rent richting de bal. Ţugui onderschept slim de pass. Biskup verovert de bal door een tackle van achteren. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Timişoara - TPB 0:2

27e minuut.
Tache geeft een hoge lob. Andrei controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gaidoş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Timişoara - TPB 0:3

38e minuut.
Leguía passt de bal in één keer door. Biskup rent richting de bal. Beteringhe is nu in balbezit. Henning is nu in balbezit. Henning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Timişoara - TPB 0:4

40e minuut.
Beteringhe rent richting de bal. Henning is nu in balbezit. Vintilă onderschept slim de pass. Beteringhe onderschept slim de pass. Beteringhe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Maghiaru kopt de bal weg. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ţugui heeft problemen om de bal te vangen. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe schiet op doel. Henning probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Timişoara 77%, TPB 23%.
Victoria Timişoara - TPB 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Vintilă de bal. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe verovert de bal door een tackle van achteren. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap. Barosanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Maghiaru rent richting de bal. Anghelini rent richting de bal. Maghiaru begaat een overtreding. Maghiaru krijgt een gele kaart. Anghelini raakt geblesseerd tijdens het duel. Anghelini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stegaru geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Punsch trapt de bal weg. Henning kopt de bal weg. Gogoncea rent richting de bal. Beteringhe verovert de bal door een tackle van achteren. Beteringhe draait met de bal, schiet en ... Baranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Henning rent richting de bal. Henning draait met de bal, schiet en ... Baranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Maghiaru met een sublieme pass. Beteringhe is nu in balbezit. Ţugui verovert de bal door een tackle van achteren. Henning verovert de bal door een tackle van achteren. Henning draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Henning passt de bal met de wreef. Baltă is nu in balbezit. Baltă speelt de bal door. Henning rent richting de bal. Henning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Henning de bal. Beteringhe rent richting de bal. Henning rent richting de bal. Henning draait met de bal, schiet en ... Baranga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Henning is nu in balbezit. Henning schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Timişoara 61%, TPB 39%.
Victoria Timişoara - TPB 0:4