Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cassandra F.C FC.MINAUR BAIA MARE
Normal Tactiek proba atac
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Ilovici rent richting de bal. Fernández Entrialgo onderschept slim de pass. Fernández Entrialgo probeert naar een medespeler te passen. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:1

13e minuut.
Iacomi verovert de bal door een tackle van achteren. Iacomi met een sublieme pass. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş schiet op doel. Dan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:2

14e minuut.
Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu geeft een hoge lob. Iacomi probeert naar een medespeler te passen. Ganea rent richting de bal. Ganea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:3

20e minuut.
Cozma geeft een lange en hoge pass. Jakobsson kopt de bal weg. Türksoy heeft problemen om de bal te vangen. Silivaş rent richting de bal. Silivaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Ganea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodu rent richting de bal. Ganea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ganea krijgt een gele kaart. Bodu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bodu kan niet meer verder spelen. Anghelinii komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Jakobsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Entrialgo met een sublieme pass. Iacomi rent richting de bal. Iacomi geeft een hoge lob. Silivaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:4

32e minuut.
Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Iacomi rent richting de bal. Iacomi geeft de bal voor. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Sârgu de bal. Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Iacomi verovert de bal door een tackle van achteren. Iacomi geeft de bal voor. Klungelig pakt Bursuc de bal. Ganea is nu in balbezit. Ganea draait met de bal, schiet en ... Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Fernández Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Entrialgo passt de bal zonder na te denken. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:5

38e minuut.
Fernández Entrialgo probeert naar een medespeler te passen. Ganea is nu in balbezit. Ganea passt de bal in één keer door. Silivaş rent richting de bal. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:6

42e minuut.
Türksoy geeft een hoge lob. Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganea rent richting de bal. Ganea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anghelinii de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra F.C 78%, FC.MINAUR BAIA MARE 22%.
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:6

46e minuut.
Iacomi geeft de bal voor. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici probeert naar een medespeler te passen. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Fernández Entrialgo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Iacomi de bal. Fernández Entrialgo is nu in balbezit. Iacomi is nu in balbezit. Iacomi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Silivaş rent richting de bal. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:7

53e minuut.
Fernández Entrialgo verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Entrialgo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Silivaş de bal. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Dan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:8

56e minuut.
Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş passt de bal in één keer door. Daar is Ganea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganea haalt uit met een fantastische trap. Dan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:9

59e minuut.
Jones passt de bal in één keer door. Jakobsson heeft problemen om de bal te vangen. Jakobsson geeft de bal voor. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:10

61e minuut.
Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea verovert de bal door een tackle van achteren. Silivaş rent richting de bal. Silivaş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bursuc de bal onder controle te krijgen. Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Türksoy de bal. Türksoy passt de bal zonder na te denken. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:11

64e minuut.
Veseliu onderschept slim de pass. Fernández Entrialgo onderschept slim de pass. Fernández Entrialgo probeert naar een medespeler te passen. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fernández Entrialgo kopt de bal weg. Klungelig pakt Türksoy de bal. Silivaş is nu in balbezit. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fernández Entrialgo is nu in balbezit. Fernández Entrialgo probeert naar een medespeler te passen. Ganea is nu in balbezit. Ganea haalt uit met een fantastische trap. Bursuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:12

74e minuut.
Fernández Entrialgo speelt de bal door. Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Entrialgo speelt de bal door. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş schiet op doel. Dan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Jakobsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bursuc kopt de bal weg. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea is nu in balbezit. Ganea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Ciortea is nu in balbezit. Jakobsson onderschept slim de pass. Jakobsson geeft de bal voor. Silivaş springt en kopt de bal. Dan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:13

78e minuut.
Maibach met een sublieme pass. Jakobsson is nu in balbezit. Jakobsson probeert naar een medespeler te passen. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Dan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silivaş rent richting de bal. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Dan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:14

82e minuut.
Achim met een sublieme pass. Jakobsson rent richting de bal. Jakobsson passt de bal met de wreef. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tenu is nu in balbezit. Tenu geeft een hoge lob. Achim rent richting de bal. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Fernández Entrialgo verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Entrialgo passt de bal met de wreef. Silivaş rent richting de bal. Silivaş schiet op doel. Dan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra F.C 86%, FC.MINAUR BAIA MARE 14%.
Cassandra F.C - FC.MINAUR BAIA MARE 0:14