Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Bucuresti FCM Oțelul Galați
Standard Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Parască verovert de bal door een tackle van achteren. Parască geeft de bal voor. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap. Airinei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Bucuresti - FCM Oțelul Galați 0:1

15e minuut.
Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Pănican passt de bal zonder na te denken. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Bucuresti - FCM Oțelul Galați 0:2

27e minuut.
Petschovschi probeert naar een medespeler te passen. Bălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălan speelt de bal door. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Radu is nu in balbezit. Parască onderschept slim de pass. Parască met een sublieme pass. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bălan met een sublieme pass. Trifu heeft problemen om de bal te vangen. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască passt de bal in één keer door. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu draait met de bal, schiet en ... Airinei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Bucuresti 54%, FCM Oțelul Galați 46%.
Fortuna Bucuresti - FCM Oțelul Galați 0:2

51e minuut.
Radu rent richting de bal. Dobrinescu is nu in balbezit. Radu verovert de bal door een tackle van achteren. Radu probeert naar een medespeler te passen. Smiorcăilă geeft de bal voor. Turcanu bokst de bal weg.

54e minuut.
Dinescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smiorcăilă met de inworp. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca passt de bal zonder na te denken. Radu is nu in balbezit. Berlea is nu in balbezit. Berlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Bucuresti - FCM Oțelul Galați 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Bucuresti 40%, FCM Oțelul Galați 60%.
Fortuna Bucuresti - FCM Oțelul Galați 1:2