Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolorul Breaza Messi11
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soare trapt de bal weg. Ristoiu kopt de bal weg. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu schiet op doel. Rădoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - Messi11 1:0

13e minuut.
Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea onderschept slim de pass. Folea geeft een hoge lob. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Busoiu de bal. Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bercu speelt de bal door. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa draait met de bal, schiet en ... Soare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Iovan speelt de bal door. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Basarab de bal. Basarab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolorul Breaza 50%, Messi11 50%.
Tricolorul Breaza - Messi11 1:0

53e minuut.
Busoiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iovan met een snelle inworp. Doru kan de bal niet met de borst controleren. Doru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Bunoaica de bal. Bălţatu is nu in balbezit. Bunoaica rent richting de bal. Bălţatu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţatu draait met de bal, schiet en ... Rădoi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolorul Breaza 53%, Messi11 47%.
Tricolorul Breaza - Messi11 1:0