Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Oțelul Galați FC TimeLapse
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Turcanu trapt de bal weg van het doel. Dumitraşcu-Popescu kopt de bal weg. Vicol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parască rent richting de bal. Parască schiet op doel. De bal raakt de paal. Răducanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Ilionescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dinescu geeft een hoge lob. Roşoiu probeert de bal aan de voet te houden. Parască probeert naar een medespeler te passen. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vlădulescu kan de bal niet met de borst controleren. Vlădulescu geeft een hoge lob. Predilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu geeft de bal voor. Paal! Turcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Moşneguţu is nu in balbezit. Parască onderschept slim de pass. Parască speelt de bal door. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Răscanu rent richting de bal. Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască speelt de bal door. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Căruţaşu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrinescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrinescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vicol kan de bal niet met de borst controleren. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Oțelul Galați 57%, FC TimeLapse 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCM Oțelul Galați - FC TimeLapse 0:0

86e minuut.
Cuzuban onderschept slim de pass. Cuzuban met een sublieme pass. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dică is nu in balbezit. Dică haalt uit met een fantastische trap. Turcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Oțelul Galați 58%, FC TimeLapse 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCM Oțelul Galați - FC TimeLapse 0:0