Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TimeLapse FCM Oțelul Galați
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Cuzuban met een sublieme pass. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid passt de bal in één keer door. Dică is nu in balbezit. Dică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Predilă rent richting de bal. Pleşan onderschept slim de pass. Pleşan met een sublieme pass. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Moşneguţu speelt de bal door. Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu speelt de bal door. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TimeLapse 50%, FCM Oțelul Galați 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TimeLapse - FCM Oțelul Galați 0:0

54e minuut.
Moşneguţu probeert naar een medespeler te passen. Dică is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răileanu. Răileanu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ilionescu geeft een lange en hoge pass. Cuzuban rent richting de bal. Met opzet legt Răileanu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Răileanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Răileanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cuzuban wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cuzuban kan niet meer verder spelen. Căruţaşu komt het veld opgelopen. Predilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşan met een sublieme pass. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Moşneguţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu passt de bal in één keer door. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Căruţaşu heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid speelt de bal door. Dică rent richting de bal. Dică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Predilă verovert de bal door een tackle van achteren. Petschovschi onderschept slim de pass. Petschovschi passt de bal in één keer door. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Răducanu trapt de bal weg. Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu passt de bal met de wreef. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dobrinescu geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu passt de bal in één keer door. Pleşan rent richting de bal. Pleşan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu probeert naar een medespeler te passen. Vicol geeft de bal voor. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TimeLapse 34%, FCM Oțelul Galați 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TimeLapse - FCM Oțelul Galați 0:0