Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Bucuresti Messi11
Standard Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Rădoi met een harde bal richting middenveld. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi begaat een overtreding. Diamandi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Busoiu rent richting de bal. Radu is nu in balbezit. Busoiu is nu in balbezit. Radu verovert de bal door een tackle van achteren. Radu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Bucuresti - Messi11 1:0

21e minuut.
Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu probeert naar een medespeler te passen. Proteasa rent richting de bal. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. Airinei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Bucuresti - Messi11 1:1

30e minuut.
Crăcan passt de bal met de wreef. Berlea is nu in balbezit. Nicolaescu met een sublieme pass. Diamandi rent richting de bal. Diamandi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berlea rent richting de bal. Berlea haalt uit met een fantastische trap. Rădoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Bucuresti - Messi11 2:1

37e minuut.
Busoiu geeft de bal voor. Drăgoi rent richting de bal. Cucu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cucu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Bucuresti 49%, Messi11 51%.
Fortuna Bucuresti - Messi11 2:1

67e minuut.
Nicolaescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smiorcăilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berlea is nu in balbezit. Berlea geeft de bal voor. Rădoi bokst de bal weg.

77e minuut.
Pănican kopt de bal weg. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Panaite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan met een sublieme pass. Panaite is nu in balbezit. Panaite geeft een hoge lob. Airinei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Proteasa rent richting de bal. Proteasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Bucuresti - Messi11 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Bucuresti 46%, Messi11 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Bucuresti - Messi11 2:2