Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Iasi Fortuna Bucuresti
muie Tactiek Standard
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
58 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 18.2
zeer goed Schieten slecht
formidabel Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Risi geeft de bal voor. Inworp. Smiorcăilă met een snelle inworp. Şerbănescu is nu in balbezit. Şerbănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Dojaś kopt de bal weg. Daar is Hirsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsch passt de bal met de wreef. Di Fonzo rent richting de bal. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Sánchez Aguiar met de inworp. Vervoort bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervoort geeft een hoge lob. Airinei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 1:0

11e minuut.
Vervoort is nu in balbezit. Vervoort geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ganea de bal. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 2:0

12e minuut.
Sułowski passt de bal met de wreef. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervoort speelt de bal door. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch schiet op doel. Airinei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Airinei trapt de bal weg van het doel. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervoort is nu in balbezit. Vervoort geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is Sánchez Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Aguiar met een sublieme pass. Vervoort probeert naar een medespeler te passen. Di Fonzo is nu in balbezit. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. Airinei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sánchez Aguiar speelt de bal door. Vervoort is nu in balbezit. Vervoort passt de bal in één keer door. Hirsch rent richting de bal. Hirsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Fonzo met een sublieme pass. Hirsch rent richting de bal. Hirsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 3:0

23e minuut.
Abegglen probeert naar een medespeler te passen. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ... Airinei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vervoort met een sublieme pass. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Ivaldi de bal. Ivaldi passt de bal zonder na te denken. Sánchez Aguiar speelt de bal door. Di Fonzo is nu in balbezit. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 4:0

32e minuut.
Ivaldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Moldovan de bal. Di Fonzo rent richting de bal. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. Moldovan probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Airinei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sánchez Aguiar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hirsch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 5:0

33e minuut.
Frousos geeft de bal voor. Moldovan rent richting de bal. Di Fonzo met een sublieme pass. Daar is Hirsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Airinei met een sublieme pass. Vervoort kopt de bal weg. Daar is Trifu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsch rent richting de bal. Hirsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hirsch kopt de bal weg. Cucu heeft problemen om de bal te vangen. Di Fonzo is nu in balbezit. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ... Moldovan probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Dojaś passt de bal zonder na te denken. Hirsch rent richting de bal. Hirsch passt de bal zonder na te denken. Di Fonzo is nu in balbezit. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 6:0

43e minuut.
Moldovan rent richting de bal. Di Fonzo onderschept slim de pass. Di Fonzo geeft een hoge lob. Hirsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Airinei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 16%, Fortuna Bucuresti 84%.
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 7:0

48e minuut.
Frousos kopt de bal weg. Vervoort rent richting de bal. Vervoort passt de bal met de wreef. Di Fonzo heeft problemen om de bal te vangen. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 8:0

49e minuut.
Di Fonzo passt de bal met de wreef. Dojaś rent richting de bal. Dojaś passt de bal zonder na te denken. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 9:0

53e minuut.
Sánchez Aguiar rent richting de bal. Sánchez Aguiar passt de bal met de wreef. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. Airinei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 10:0

54e minuut.
Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Aguiar geeft een lange en hoge pass. Di Fonzo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Di Fonzo rent richting de bal. Di Fonzo passt de bal in één keer door. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 11:0

58e minuut.
Abegglen onderschept slim de pass. Abegglen met een sublieme pass. Vervoort met een sublieme pass. Di Fonzo rent richting de bal. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ... Airinei bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Airinei trapt de bal weg van het doel. Vervoort kopt de bal weg. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hirsch geeft een hoge lob. Sánchez Aguiar geeft de bal voor. Klungelig pakt Pănican de bal. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sánchez Aguiar speelt de bal door. Vervoort bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervoort passt de bal met de wreef. Hirsch heeft problemen om de bal te vangen. Hirsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 12:0

64e minuut.
Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca passt de bal in één keer door. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 13:0

67e minuut.
Abegglen speelt de bal door. Dojaś met een sublieme pass. Hirsch heeft problemen om de bal te vangen. Vervoort geeft een lange en hoge pass. Di Fonzo krijgt zijn hoofd ertegen. Airinei bokst de bal weg.

70e minuut.
Hirsch is nu in balbezit. Hirsch passt de bal met de wreef. Di Fonzo is nu in balbezit. Di Fonzo schiet op doel. Airinei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 14:0

70e minuut.
Diamandi speelt de bal door. Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo onderschept slim de pass. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. Airinei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moldovan rent richting de bal. Hirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 15:0

72e minuut.
Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Di Fonzo rent richting de bal. Di Fonzo passt de bal met de wreef. Vervoort geeft een hoge lob. Hirsch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Di Fonzo rent richting de bal. Vervoort is nu in balbezit. Di Fonzo rent richting de bal. Di Fonzo schiet op doel. Airinei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 16:0

77e minuut.
Hirsch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rosso komt het veld opgelopen. Preoteasa komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Aguiar passt de bal in één keer door. Rosso rent richting de bal. Rosso met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cucu is nu in balbezit. Vervoort verovert de bal door een tackle van achteren. Vervoort speelt de bal door. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ivaldi rent richting de bal. Dojaś met een sublieme pass. Vervoort probeert naar een medespeler te passen. Hirsch rent richting de bal. Hirsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 17:0

85e minuut.
Vervoort probeert naar een medespeler te passen. Ganea met een sublieme pass. Vervoort probeert naar een medespeler te passen. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 18:0

87e minuut.
Moldovan geeft een hoge lob. Sánchez Aguiar met een sublieme pass. Abegglen geeft een lange en hoge pass. Hirsch rent richting de bal. Hirsch schiet op doel. Airinei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirsch rent richting de bal. Hirsch haalt uit met een fantastische trap. Airinei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sánchez Aguiar is nu in balbezit. Sánchez Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ... Airinei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 19:0

89e minuut.
Doeltrap. Dragomirescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 6%, Fortuna Bucuresti 94%.
Fotbal Club Iasi - Fortuna Bucuresti 19:0