Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: Roly FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2724
Roly FC Poiana Curățele
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Raican geeft een lange en hoge pass. Hilă geeft een lange en hoge pass. Raican heeft problemen om de bal te vangen. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dandu met een sublieme pass. Daar is Gorie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coteanu rent richting de bal. Gorie onderschept slim de pass. Gorie geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Poiana Curățele 0:1

24e minuut.
Boeru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu geeft een hoge lob. Strujac is nu in balbezit. Strujac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grigorescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorie met een snelle inworp. Dandu rent richting de bal. Dandu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Atasie passt de bal in één keer door. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană met een sublieme pass. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru schiet op doel. Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu passt de bal in één keer door. Boeru is nu in balbezit. Boeru passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roly FC 56%, Poiana Curățele 44%.
Roly FC - Poiana Curățele 0:1

58e minuut.
Garştea probeert de bal aan de voet te houden. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hilă. Hilă krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu speelt de bal door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac onderschept slim de pass. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Manole rent richting de bal. Manole passt de bal met de wreef. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu schiet op doel. Lombrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu passt de bal met de wreef. Strujac rent richting de bal. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Poiana Curățele 0:2

79e minuut.
Coteanu met een sublieme pass. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru passt de bal met de wreef. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Enescu geeft een hoge lob. Petcu is nu in balbezit. Grigorescu rent richting de bal. Dandu onderschept slim de pass. Dandu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roly FC 61%, Poiana Curățele 39%.
Roly FC - Poiana Curățele 0:2