Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poiana Curățele FC izvoru
343 Tactiek 541
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 47.1
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


9e minuut.
Conta rent richting de bal. Mercia verovert de bal door een tackle van achteren. Mercia passt de bal met de wreef. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Perlik probeert de bal met de borst te controleren. Boeru met een sublieme pass. Vicente is nu in balbezit. Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac haalt uit met een fantastische trap. Modernell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Castelões rent richting de bal. Perlik probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn schiet op doel. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Conta is nu in balbezit. Mercia rent richting de bal. Mercia passt de bal zonder na te denken. Daar is Czaszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czaszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:1

20e minuut.
Mercia passt de bal met de wreef. Granat rent richting de bal. Granat geeft de bal voor. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:2

23e minuut.
Castelões heeft problemen om de bal te vangen. Castelões probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn draait met de bal, schiet en ... Szekely probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:3

27e minuut.
Delalande rent richting de bal. Delalande probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:4

29e minuut.
Noica speelt de bal door. Mercia rent richting de bal. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercia verovert de bal door een tackle van achteren. Mercia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mercia haalt uit met een fantastische trap. Raican probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castelões speelt de bal door. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pimiä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimiä geeft een lange en hoge pass. Noica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vicente onderschept slim de pass. Vicente speelt de bal door. Czaszyn is nu in balbezit. Mercia rent richting de bal. Mercia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Petcu rent richting de bal. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poiana Curățele 77%, FC izvoru 23%.
Poiana Curățele - FC izvoru 0:5

52e minuut.
Szekely trapt de bal weg van het doel. Perlik kopt de bal weg. Czaszyn rent richting de bal. Mercia rent richting de bal. Mercia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Raican heeft problemen om de bal te vangen. Mercia rent richting de bal. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn draait met de bal, schiet en ... Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:6

57e minuut.
Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn passt de bal in één keer door. Mercia met een sublieme pass. Delalande is nu in balbezit. Delalande schiet op doel. Szekely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gorie heeft problemen om de bal te vangen. Obojski is nu in balbezit. Gorie begaat een overtreding. Gorie krijgt een gele kaart. Obojski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perlik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercia onderschept slim de pass. Czaszyn is nu in balbezit. Mercia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:7

66e minuut.
Castelões met een sublieme pass. Czaszyn heeft problemen om de bal te vangen. Mercia is nu in balbezit. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szekely trapt de bal weg van het doel. Perlik kopt de bal weg. Daar is Czaszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Castelões probeert naar een medespeler te passen. Perlik kan de bal niet met de borst controleren. Perlik passt de bal zonder na te denken. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:8

73e minuut.
Perlik probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn rent richting de bal. Mercia rent richting de bal. Mercia schiet op doel. Raican probeert de bal aan de voet te houden. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:9

74e minuut.
Mercia bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlik is nu in balbezit. Mercia is nu in balbezit. Perlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Granat passt de bal met de wreef. Mercia is nu in balbezit. Conta verovert de bal door een tackle van achteren. Perlik onderschept slim de pass. Perlik haalt uit met een fantastische trap. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Delalande probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn met een sublieme pass. Mercia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Szekely met een harde bal richting middenveld. Perlik kopt de bal weg. Klungelig pakt Conta de bal. Mercia is nu in balbezit. Mercia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Szekely trapt de bal weg. Perlik kopt de bal weg. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:10

87e minuut.
Perlik is nu in balbezit. Perlik passt de bal in één keer door. Mercia rent richting de bal. Mercia haalt uit met een fantastische trap. Szekely probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:11

89e minuut.
Mercia passt de bal met de wreef. Raican geeft de bal voor. Granat kopt de bal weg. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poiana Curățele - FC izvoru 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poiana Curățele 81%, FC izvoru 19%.
Poiana Curățele - FC izvoru 0:12