Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: Roly FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Roly FC Bombardierul Galati
Normal Tactiek ghimpe :)
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 40
zwak Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Atasie verovert de bal door een tackle van achteren. Atasie passt de bal zonder na te denken. Daar is Gherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Moraru heeft problemen om de bal te vangen. Moraru probeert naar een medespeler te passen. Lombrea is nu in balbezit. Chinţoiu onderschept slim de pass. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:1

16e minuut.
Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu passt de bal met de wreef. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Voinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:2

30e minuut.
Dobeş geeft de bal voor. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu geeft de bal voor. Chinţoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Voinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:3

35e minuut.
Vârtejaru speelt de bal door. Daar is Moraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraru met een sublieme pass. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:4

44e minuut.
Juraule speelt de bal door. Cazan speelt de bal door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu schiet op doel. Voinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roly FC 74%, Bombardierul Galati 26%.
Roly FC - Bombardierul Galati 0:5

50e minuut.
Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Lombrea rent richting de bal. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu schiet op doel. Voinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:6

54e minuut.
Daar is Cazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazan geeft een hoge lob. Dobeş met een sublieme pass. Klungelig pakt Chinţoiu de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cazan met een sublieme pass. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chinţoiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:7

60e minuut.
Manole geeft de bal voor. Bursuc speelt de bal door. Boiangiu speelt de bal door. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mitroiu is nu in balbezit. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu onderschept slim de pass. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap. Voinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:8

68e minuut.
Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu geeft een hoge lob. Doeltrap. Voinescu trapt de bal weg van het doel. Moraru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:9

74e minuut.
Grigorescu rent richting de bal. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu passt de bal met de wreef. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu schiet op doel. Voinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:10

76e minuut.
Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu geeft een hoge lob. Chinţoiu probeert de bal met de borst te controleren. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Voinescu trapt de bal weg. Boiangiu met een sublieme pass. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - Bombardierul Galati 0:11

81e minuut.
Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu speelt de bal door. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Voinescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Garştea probeert naar een medespeler te passen. Juraule is nu in balbezit. Juraule geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mitroiu de bal. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap. Voinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chinţoiu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roly FC 74%, Bombardierul Galati 26%.
Roly FC - Bombardierul Galati 0:11