Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.009
  • Stadion: Covco Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Covco +-
442 Tactiek 4 1 3 2
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.4 gemiddelde waardering 56.3
slecht Schieten formidabel
matig Passen formidabel
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Belfour speelt de bal door. Bobadilla met een sublieme pass. Bueno Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. Schitelea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:1

8e minuut.
Való passt de bal zonder na te denken. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez passt de bal zonder na te denken. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour haalt uit met een fantastische trap. Schitelea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Radnai rent richting de bal. Radnai passt de bal in één keer door. Belfour heeft problemen om de bal te vangen. Belfour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:2

10e minuut.
Bercu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Való geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Belfour springt en kopt de bal. Schitelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bueno Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:3

12e minuut.
Bueno Gómez geeft een lange en hoge pass. Chiş heeft problemen om de bal te vangen. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour schiet op doel. Schitelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:4

13e minuut.
Belfour passt de bal met de wreef. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal in één keer door. Daar is Bueno Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Schitelea trapt de bal weg. Való kopt de bal weg. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. Bercu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Való rent richting de bal. Való speelt de bal door. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Belfour controleert de bal met de borst. Ciripoi met een sublieme pass. Való speelt de bal door. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez schiet op doel. Schitelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Văduva passt de bal zonder na te denken. De Boeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Boeck probeert naar een medespeler te passen. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schitelea probeert naar een medespeler te passen. Helmsley kopt de bal weg. Ciripoi heeft problemen om de bal te vangen. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour draait met de bal, schiet en ... Schitelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Helmsley met een sublieme pass. Való met een sublieme pass. Bueno Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Belfour is nu in balbezit. Belfour schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:5

32e minuut.
Galstyan met een sublieme pass. Radnai is nu in balbezit. Bobadilla met een sublieme pass. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vişoiu heeft problemen om de bal te vangen. Való is nu in balbezit. Való passt de bal in één keer door. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. Bercu probeert de bal aan de voet te houden. Ciripoi is nu in balbezit. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Radnai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belfour rent richting de bal. Belfour haalt uit met een fantastische trap. Schitelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:6

39e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru passt de bal in één keer door. Ciripoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belfour is nu in balbezit. Belfour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Radnai is nu in balbezit. Radnai passt de bal in één keer door. Belfour is nu in balbezit. Belfour schiet op doel. Schitelea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:7

44e minuut.
Klungelig pakt Radnai de bal. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour passt de bal met de wreef. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covco 88%, +- 12%.
Covco - +- 0:8

46e minuut.
Kotwas komt het veld opgelopen. Bjørsvik komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Bueno Gómez de bal. Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva rent richting de bal. Kotwas verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való probeert naar een medespeler te passen. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... Schitelea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kotwas de bal. Chiş rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft een hoge lob. Bercu heeft problemen om de bal te vangen. Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwas schiet op doel. Schitelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Radnai heeft problemen om de bal te vangen. Radnai speelt de bal door. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:9

59e minuut.
Vişoiu passt de bal met de wreef. Kotwas is nu in balbezit. Kotwas geeft een hoge lob. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal in één keer door. Radnai speelt de bal door. Kotwas rent richting de bal. Kotwas haalt uit met een fantastische trap. Schitelea bokst de bal weg.

62e minuut.
Bercu rent richting de bal. Bercu passt de bal in één keer door. Ciripoi probeert naar een medespeler te passen. Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Való is nu in balbezit. Való met een sublieme pass. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bobadilla passt de bal in één keer door. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez passt de bal met de wreef. Kotwas controleert de bal met de borst. Kotwas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Radnai passt de bal zonder na te denken. Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwas met een sublieme pass. Bueno Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Bueno Gómez schiet op doel. Schitelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Radnai geeft een lange en hoge pass. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való speelt de bal door. Bueno Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Bueno Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno Gómez passt de bal zonder na te denken. Kotwas rent richting de bal. Kotwas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schitelea trapt de bal weg van het doel. Való kopt de bal weg. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Schitelea trapt de bal weg. Bobadilla kopt de bal weg. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... Schitelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Helmsley kopt de bal weg. Daar is Văduva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla speelt de bal door. Daar is Bueno Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal in één keer door. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Való geeft een hoge lob. Kotwas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kotwas is nu in balbezit. Kotwas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiş de bal. Kotwas rent richting de bal. Kotwas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Schitelea trapt de bal weg. Helmsley kopt de bal weg. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:10

88e minuut.
Daar is Ciripoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotwas is nu in balbezit. Kotwas passt de bal met de wreef. Bueno Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... Schitelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:11

89e minuut.
Radnai probeert naar een medespeler te passen. Kotwas is nu in balbezit. Kotwas speelt de bal door. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - +- 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covco 88%, +- 12%.
Covco - +- 0:12