Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:22
  • Competitiewedstrijd: Liga V.009
  • Stadion: Covco Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1522
Covco Fc Internațional Curtea de Argeș
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Melinte kan de bal niet met de borst controleren. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă begaat een overtreding. Năftănăilă krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Cãrbunaru met een snelle inworp. Fulga rent richting de bal. Lixăndroiu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lixăndroiu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lixăndroiu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fulga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fulga kan niet meer verder spelen. Andrieş komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Ostaşu trapt de bal weg. Văduva probeert de bal met de borst te controleren. Bocaş verovert de bal door een tackle van achteren. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae haalt uit met een fantastische trap. Schitelea bokst de bal weg.

17e minuut.
Bocaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaş speelt de bal door. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel. Dobrilă probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Mănăilă onderschept slim de pass. Mănăilă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chiş de bal. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă draait met de bal, schiet en ... Schitelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru passt de bal met de wreef. Dobrilă is nu in balbezit. Dobrilă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bercu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ciripoi speelt de bal door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu met een sublieme pass. Vadim rent richting de bal. Vadim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covco 45%, Fc Internațional Curtea de Argeș 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Covco - Fc Internațional Curtea de Argeș 0:0

46e minuut.
Mănăilă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cislariu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Văduva kopt de bal weg. Vadim is nu in balbezit. Horvăţ rent richting de bal. Vadim verovert de bal door een tackle van achteren. Vadim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - Fc Internațional Curtea de Argeș 1:0

61e minuut.
Dobrilă is nu in balbezit. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrilă onderschept slim de pass. Dobrilă schiet op doel. Schitelea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Covco - Fc Internațional Curtea de Argeș 1:1

71e minuut.
Bocaş geeft een hoge lob. Ciripoi heeft problemen om de bal te vangen. Ciripoi probeert naar een medespeler te passen. Dobrilă is nu in balbezit. Dobrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - Fc Internațional Curtea de Argeș 1:2

76e minuut.
Lupu rent richting de bal. Văduva onderschept slim de pass. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Vadim rent richting de bal. Vadim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lupu is nu in balbezit. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru passt de bal zonder na te denken. Daar is Vadim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Covco - Fc Internațional Curtea de Argeș 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covco 43%, Fc Internațional Curtea de Argeș 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Covco - Fc Internațional Curtea de Argeș 2:2