Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RaulRamon FC Titulescu
florin2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 22.2
outstanding Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Onda de bal. Onda met een sublieme pass. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel. Pandelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda geeft een hoge lob. Hanganu kopt de bal weg. Yaluff rent richting de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Agăt passt de bal in één keer door. Kánoší rent richting de bal. Kánoší passt de bal in één keer door. Yaluff rent richting de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pandelescu bokst de bal weg.

5e minuut.
Yaluff kopt de bal weg. Klungelig pakt Agăt de bal. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ... Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
NeviIIe probeert naar een medespeler te passen. Kánoší is nu in balbezit. Kánoší geeft de bal voor. Onda is nu in balbezit. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 1:0

12e minuut.
Gheţea is nu in balbezit. Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluff geeft de bal voor. Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 2:0

14e minuut.
Gheţea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anghelini komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Profire rent richting de bal. Hanganu verovert de bal door een tackle van achteren. Hanganu passt de bal in één keer door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 3:0

18e minuut.
Onda rent richting de bal. Negoescu heeft problemen om de bal te vangen. Negoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Onda is nu in balbezit. Negoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Negoescu passt de bal met de wreef. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Năsosu verovert de bal door een tackle van achteren. Kánoší is nu in balbezit. Kánoší passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yaluff de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 4:0

23e minuut.
Armeanca rent richting de bal. Armeanca passt de bal zonder na te denken. Agăt bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda verovert de bal door een tackle van achteren. Onda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Johannson geeft een lange en hoge pass. Kánoší rent richting de bal. Kánoší passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yaluff de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda passt de bal met de wreef. Yaluff rent richting de bal. Yaluff schiet op doel. Na een snelle pass probeert Muntenuş de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 5:0

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kánoší zal de hoekschop nemen. Yaluff kan de bal niet met de borst controleren. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 6:0

35e minuut.
Profire is nu in balbezit. Profire passt de bal met de wreef. Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda verovert de bal door een tackle van achteren. Onda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hanganu passt de bal in één keer door. Johannson heeft problemen om de bal te vangen. Johannson speelt de bal door. Yaluff heeft problemen om de bal te vangen. Yaluff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 7:0

41e minuut.
Armeanca speelt de bal door. Profire heeft problemen om de bal te vangen. Profire probeert naar een medespeler te passen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hanganu kopt de bal weg. Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onda met een sublieme pass. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 8:0

44e minuut.
Hanganu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Johannson de bal. Johannson speelt de bal door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 27%, FC Titulescu 73%.
FC RaulRamon - FC Titulescu 9:0

47e minuut.
Pandelescu probeert naar een medespeler te passen. Johannson rent richting de bal. Johannson met een sublieme pass. Onda is nu in balbezit. Onda draait met de bal, schiet en ... Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Onda geeft een hoge lob. Kánoší is nu in balbezit. Kánoší geeft de bal voor. Daar is Anghelini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kánoší geeft de bal voor. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onda springt en kopt de bal. Pandelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 10:0

54e minuut.
Agăt probeert naar een medespeler te passen. Profire is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johannson. Johannson krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hanganu onderschept slim de pass. Hanganu passt de bal in één keer door. Kánoší probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yaluff de bal. Yaluff schiet op doel. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Yaluff rent richting de bal. Yaluff probeert naar een medespeler te passen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 11:0

65e minuut.
Hanganu passt de bal met de wreef. Johannson is nu in balbezit. Johannson passt de bal in één keer door. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Negoescu de bal onder controle te krijgen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda passt de bal zonder na te denken. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Dymanowski probeert naar een medespeler te passen. Johannson rent richting de bal. Johannson probeert naar een medespeler te passen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel. Pandelescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 12:0

71e minuut.
Kánoší probeert de bal aan de voet te houden. Anghelini is nu in balbezit. Kánoší onderschept slim de pass. Kánoší geeft de bal voor. Yaluff krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 13:0

78e minuut.
Szymczycha met een sublieme pass. Yaluff kan de bal niet met de borst controleren. Pantea begaat een overtreding. Pantea krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Argeşeanu kopt de bal weg. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire begaat een overtreding. Profire krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Anghelini rent richting de bal. Kánoší onderschept slim de pass. Kánoší speelt de bal door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 14:0

81e minuut.
Gabrian met een snelle inworp. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Hanganu speelt de bal door. Klungelig pakt Onda de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 15:0

86e minuut.
Agăt is nu in balbezit. Onda onderschept slim de pass. Hanganu is nu in balbezit. Onda is nu in balbezit. Onda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC Titulescu 16:0

89e minuut.
Klungelig pakt Anghelini de bal. Kánoší bereikt de bal nog maar net als eerste. Kánoší geeft een hoge lob. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ... Paal! Năsosu heeft problemen om de bal te vangen. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 23%, FC Titulescu 77%.
FC RaulRamon - FC Titulescu 16:0