Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR 1907 Cluj-Napoca NEC Bucharest
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan rent richting de bal. Stoica onderschept slim de pass. Stoica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu geeft de bal voor. Găleşanu heeft problemen om de bal te vangen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu is nu in balbezit. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Lungulescu is nu in balbezit. Lungulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Măgureanu speelt de bal door. Bădescu rent richting de bal. Bădescu passt de bal in één keer door. Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu schiet op doel. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Măgureanu onderschept slim de pass. Măgureanu speelt de bal door. Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungulescu rent richting de bal. Lungulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Neculau rent richting de bal. Moşneguţu rent richting de bal. Neculau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neculau krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Coporan kopt de bal weg. Saramet heeft problemen om de bal te vangen. Moşneguţu probeert naar een medespeler te passen. Lungulescu rent richting de bal. Lungulescu haalt uit met een fantastische trap. Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măgureanu passt de bal met de wreef. Găleşanu is nu in balbezit. Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chiacu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dorobanţu komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Stoica onderschept slim de pass. Stoica met een sublieme pass. Găleşanu is nu in balbezit. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj-Napoca - NEC Bucharest 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 1907 Cluj-Napoca 39%, NEC Bucharest 61%.
CFR 1907 Cluj-Napoca - NEC Bucharest 0:1

50e minuut.
Saramet rent richting de bal. Saramet passt de bal in één keer door. Lungulescu rent richting de bal. Lungulescu draait met de bal, schiet en ... Costache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CFR 1907 Cluj-Napoca - NEC Bucharest 1:1

67e minuut.
Archip verovert de bal door een tackle van achteren. Archip geeft een lange en hoge pass. Coporan kan de bal niet met de borst controleren. Stoica rent richting de bal. Stoica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu speelt de bal door. Stoica is nu in balbezit. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 1907 Cluj-Napoca 46%, NEC Bucharest 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CFR 1907 Cluj-Napoca - NEC Bucharest 1:1