Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tester 23 FC RaulRamon
4-4-2 Tactiek florin2
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 51
waardeloos Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Kánoší met de inworp. Klungelig pakt Hanganu de bal. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:1

6e minuut.
Pintilie is nu in balbezit. Onda onderschept slim de pass. Onda probeert naar een medespeler te passen. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel. Micu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:2

9e minuut.
Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluff passt de bal zonder na te denken. Onda heeft problemen om de bal te vangen. Onda draait met de bal, schiet en ... Micu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:3

10e minuut.
Milin geeft een hoge lob. Hanganu kopt de bal weg. Yaluff rent richting de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. Chişcanu probeert de bal aan de voet te houden. Micu bokst de bal weg. Onda rent richting de bal. Onda schiet op doel. Micu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:4

17e minuut.
Klungelig pakt Hanganu de bal. Hanganu speelt de bal door. Onda rent richting de bal. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Micu speelt de bal door. Johannson kopt de bal weg. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda haalt uit met een fantastische trap. Chişcanu probeert de bal aan de voet te houden. Micu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yaluff rent richting de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:5

21e minuut.
Daar is Onda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu passt de bal met de wreef. Yaluff rent richting de bal. Yaluff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
NeviIIe is nu in balbezit. NeviIIe passt de bal in één keer door. Kánoší speelt de bal door. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Nicolae probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kánoší neemt de hoekschop. Onda is nu in balbezit. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:6

25e minuut.
Paul met een sublieme pass. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Onda begaat een overtreding. Onda krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Johannson met een sublieme pass. Onda heeft problemen om de bal te vangen. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:7

32e minuut.
Johannson kopt de bal weg. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Onda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Kánoší kopt de bal weg. Daar is Yaluff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. Micu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Chişcanu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hanganu met een sublieme pass. Kánoší speelt de bal door. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. Nicolae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kánoší neemt de hoekschop. Yaluff maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
NeviIIe passt de bal met de wreef. Johannson rent richting de bal. Johannson geeft een lange en hoge pass. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schiet op doel. Micu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Nicolae speelt de bal door. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu passt de bal met de wreef. Kánoší geeft de bal voor. Yaluff springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Johannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson geeft een hoge lob. Micu bokst de bal weg. Yaluff rent richting de bal. Yaluff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 61%, FC RaulRamon 39%.
Tester 23 - FC RaulRamon 0:8

49e minuut.
Klungelig pakt Kánoší de bal. Kánoší geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicolae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaluff rent richting de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Micu trapt de bal weg van het doel. Mândreanu heeft problemen om de bal te vangen. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hanganu kopt de bal weg. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie passt de bal zonder na te denken. Yaluff rent richting de bal. Yaluff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Micu speelt de bal door. Hanganu kan de bal niet met de borst controleren. Hanganu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yaluff de bal. Yaluff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Micu met een harde bal richting middenveld. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. Micu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Johannson geeft een lange en hoge pass. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu passt de bal in één keer door. Yaluff rent richting de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Micu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Chişcanu geeft de bal voor. Inworp. Johannson met de inworp. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hanganu passt de bal zonder na te denken. Johannson is nu in balbezit. Johannson geeft een lange en hoge pass. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:9

68e minuut.
Hanganu verovert de bal door een tackle van achteren. Hanganu speelt de bal door. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel. Nicolae probeert de bal aan de voet te houden. Micu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Johannson rent richting de bal. Johannson geeft een hoge lob. Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:10

88e minuut.
Kánoší speelt de bal door. Yaluff heeft problemen om de bal te vangen. Hanganu rent richting de bal. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Micu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - FC RaulRamon 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 70%, FC RaulRamon 30%.
Tester 23 - FC RaulRamon 0:11