Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Assamstadt FC Titulescu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Profire is nu in balbezit. Profire passt de bal in één keer door. Armeanca is nu in balbezit. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Ogăraru rent richting de bal. Pantea is nu in balbezit. Ogăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Ogăraru haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Assamstadt - FC Titulescu 1:0

14e minuut.
Agăt bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan onderschept slim de pass. Negoescu is nu in balbezit. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Agăt is nu in balbezit. Buscan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agăt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agăt met een snel genomen vrije trap. Armeanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pantea speelt de bal door. Bălică rent richting de bal. Armeanca onderschept slim de pass. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Vicol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Popa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petcu komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ozera rent richting de bal. Profire onderschept slim de pass. Profire passt de bal met de wreef. Armeanca rent richting de bal. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Vicol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gheţea passt de bal met de wreef. Buscan rent richting de bal. Buscan passt de bal met de wreef. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Armeanca de bal. Armeanca schiet op doel. Vicol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Assamstadt - FC Titulescu 1:1

44e minuut.
Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca onderschept slim de pass. Cardei is nu in balbezit. Profire onderschept slim de pass. Profire schiet op doel. Vicol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Assamstadt 52%, FC Titulescu 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Assamstadt - FC Titulescu 1:1

66e minuut.
Pantea geeft een lange en hoge pass. Daar is Cardei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armeanca rent richting de bal. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Vicol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Assamstadt - FC Titulescu 1:2

77e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca schiet op doel. Cardei probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Armeanca rent richting de bal. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Assamstadt 56%, FC Titulescu 44%.
FC Assamstadt - FC Titulescu 1:2