Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEC Bucharest Asceții Nemțeni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Dobrotă speelt de bal door. Silveanu rent richting de bal. Silveanu met een sublieme pass. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Măgureanu probeert naar een medespeler te passen. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel. Lică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NEC Bucharest - Asceții Nemțeni 1:0

21e minuut.
Gămălie is nu in balbezit. Pintilei is nu in balbezit. Gămălie is nu in balbezit. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. Costache bokst de bal weg.

23e minuut.
Gămălie is nu in balbezit. Stoica onderschept slim de pass. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie rent richting de bal. Pintilei met een sublieme pass. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC Bucharest 53%, Asceții Nemțeni 47%.
NEC Bucharest - Asceții Nemțeni 1:0

68e minuut.
Lică trapt de bal weg van het doel. Gămălie kopt de bal weg. Chindea probeert de bal aan de voet te houden. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stoica is nu in balbezit. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Chiacu speelt de bal door. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Lică bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEC Bucharest 46%, Asceții Nemțeni 54%.
NEC Bucharest - Asceții Nemțeni 1:0