Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Titulescu Tester 23
Normal Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Plăvoi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cioculescu de bal. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea onderschept slim de pass. Troncea draait met de bal, schiet en ... Pandelescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu speelt de bal door. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca draait met de bal, schiet en ... Micu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - Tester 23 1:0

13e minuut.
Petrache met een snelle inworp. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu passt de bal met de wreef. Troncea rent richting de bal. Troncea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Titulescu - Tester 23 1:1

30e minuut.
Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu draait met de bal, schiet en ... Troncea rent richting de bal. Troncea schiet op doel. Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - Tester 23 1:2

42e minuut.
Cioculescu probeert de bal aan de voet te houden. Cioculescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Agăt de bal onder controle te krijgen. Milin rent richting de bal. Milin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Titulescu 61%, Tester 23 39%.
FC Titulescu - Tester 23 1:2

48e minuut.
Ilionescu kopt de bal weg. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie met een sublieme pass. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Profire kan de bal niet met de borst controleren. Milin geeft een lange en hoge pass. Troncea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu draait met de bal, schiet en ... Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Titulescu 58%, Tester 23 42%.
FC Titulescu - Tester 23 1:2