Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1171
Spin Of Terrible Winds CFR 1907 Cluj-Napoca
modificata Tactiek Normal
31% Balbezit 69%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Neculau speelt de bal door. Saramet is nu in balbezit. Saramet passt de bal met de wreef. Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McCaig trapt de bal weg van het doel. Neculau kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Archip probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan speelt de bal door. Lungulescu is nu in balbezit. Lungulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hotoleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hotoleanu passt de bal met de wreef. Lungulescu is nu in balbezit. Lungulescu schiet op doel. Bergqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - CFR 1907 Cluj-Napoca 0:1

28e minuut.
Bădescu rent richting de bal. Bădescu passt de bal in één keer door. Lungulescu heeft problemen om de bal te vangen. Lungulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - CFR 1907 Cluj-Napoca 0:2

31e minuut.
Saramet passt de bal met de wreef. Neculau is nu in balbezit. Neculau passt de bal met de wreef. Daar is Lungulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neculau neemt de hoekschop. Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu draait met de bal, schiet en ... Bergqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Lungulescu de bal. McCaig rent richting de bal. Lungulescu onderschept slim de pass. Lungulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - CFR 1907 Cluj-Napoca 0:3

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bergqvist niet meer kan verder spelen. Joyce komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 74%, CFR 1907 Cluj-Napoca 26%.
Spin Of Terrible Winds - CFR 1907 Cluj-Napoca 0:3

54e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau passt de bal in één keer door. Coporan met een sublieme pass. Lungulescu rent richting de bal. Lungulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neculau rent richting de bal. Neculau geeft een lange en hoge pass. Joyce bokst de bal weg.

56e minuut.
Sanches geeft een lange en hoge pass. Inworp. Obeadă met de inworp. Saramet is nu in balbezit. Saramet geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - CFR 1907 Cluj-Napoca 0:4

58e minuut.
Obeadă speelt de bal door. Neculau is nu in balbezit. Neculau passt de bal zonder na te denken. Saramet is nu in balbezit. Saramet haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lungulescu rent richting de bal. Lungulescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Neculau kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Găleşanu geeft een hoge lob. Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu speelt de bal door. Lungulescu is nu in balbezit. Lungulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Coporan met een sublieme pass. Neculau rent richting de bal. Neculau probeert naar een medespeler te passen. Lungulescu heeft problemen om de bal te vangen. Lungulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Coporan probeert naar een medespeler te passen. Lungulescu rent richting de bal. Lungulescu haalt uit met een fantastische trap. Joyce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Allinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă rent richting de bal. Obeadă geeft de bal voor. Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu draait met de bal, schiet en ... Joyce bokst de bal weg.

90e minuut.
Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu passt de bal met de wreef. Saramet probeert naar een medespeler te passen. Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 80%, CFR 1907 Cluj-Napoca 20%.
Spin Of Terrible Winds - CFR 1907 Cluj-Napoca 0:4