Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RaulRamon DAS FC
florin2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 18
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Gridean rent richting de bal. Onda rent richting de bal. Onda probeert naar een medespeler te passen. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hanganu rent richting de bal. Hanganu passt de bal met de wreef. Johannson rent richting de bal. Johannson geeft een lange en hoge pass. Onda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda onderschept slim de pass. Onda speelt de bal door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hanganu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mavrocordat de bal. Onda rent richting de bal. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 1:0

18e minuut.
Onda rent richting de bal. Onda passt de bal zonder na te denken. Yaluff rent richting de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 2:0

21e minuut.
Dymanowski rent richting de bal. Dymanowski geeft een lange en hoge pass. Yaluff rent richting de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Cracoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 3:0

22e minuut.
Miculescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Negrilă de bal. Onda onderschept slim de pass. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 4:0

24e minuut.
Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda onderschept slim de pass. Onda met een sublieme pass. Yaluff rent richting de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kánoší probeert naar een medespeler te passen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda passt de bal met de wreef. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Cracoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kánoší geeft een lange en hoge pass. Daar is Novac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kánoší geeft een lange en hoge pass. Onda rent richting de bal. Onda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kánoší bereikt de bal nog maar net als eerste. Kánoší passt de bal zonder na te denken. Onda rent richting de bal. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Hanganu met een sublieme pass. Kánoší speelt de bal door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff passt de bal zonder na te denken. Onda is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Johannson rent richting de bal. Johannson geeft een lange en hoge pass. Novac heeft problemen om de bal te vangen. Kánoší rent richting de bal. Kánoší schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Onda kopt de bal weg. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff passt de bal met de wreef. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ... Paal! Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 5:0

45e minuut.
Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu passt de bal met de wreef. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel. Cracoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 23%, DAS FC 77%.
FC RaulRamon - DAS FC 6:0

49e minuut.
Ugrčić geeft een hoge lob. Onda kopt de bal weg. Mavrocordat heeft problemen om de bal te vangen. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel. Cracoş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 7:0

51e minuut.
Ugrčić verovert de bal door een tackle van achteren. Ugrčić passt de bal in één keer door. Kánoší heeft problemen om de bal te vangen. Kánoší geeft de bal voor. Onda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Cucu kopt de bal weg. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Cracoş speelt de bal door. Daar is Johannson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucu probeert naar een medespeler te passen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johannson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 8:0

61e minuut.
Onda rent richting de bal. Onda probeert naar een medespeler te passen. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schiet op doel. Mavrocordat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 9:0

68e minuut.
Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha geeft de bal voor. Yaluff is nu in balbezit. Daar is Yaluff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cracoş trapt de bal weg. Ugrčić kopt de bal weg. Johannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson geeft de bal voor. Cracoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yaluff springt en kopt de bal. Cracoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 10:0

72e minuut.
Onda verovert de bal door een tackle van achteren. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 11:0

73e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Mitroiu rent richting de bal. Yaluff onderschept slim de pass. Yaluff geeft de bal voor. Cracoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 12:0

74e minuut.
Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda onderschept slim de pass. Hanganu speelt de bal door. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - DAS FC 13:0

76e minuut.
Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluff passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Onda de bal. Hanganu rent richting de bal. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Cracoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onda is nu in balbezit. Onda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Johannson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanganu probeert de bal met de borst te controleren. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu onderschept slim de pass. Hanganu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Novac heeft problemen om de bal te vangen. Kánoší is nu in balbezit. Kánoší speelt de bal door. Onda is nu in balbezit. Onda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 17%, DAS FC 83%.
FC RaulRamon - DAS FC 13:0